Primer pla de Rocío Flores.

El més gran enemic de Rocío Flores fa realitat la seva venjança

Rocío Flores es prepara per al que ha de venir

Rocío Flores assistia en directe a tota una declaració de guerra.

 

Va ser divendres passat quan la filla d'Antonio David es va quedar de pedra davant de l'advertència de Jorge Javier. El presentador es prepara per a la final de Supervivientes conscient del retrobament que pot marcar la gran nit del concurs.

I és que, després del veto imposat per Olga Moreno a no coincidir amb el català, la qüestió rau en què passarà a la final. Jorge ho té clar, ell serà l'encarregat de dir el guanyador malgrat el disgust de l'exsupervivent.

Rocío Flores es queda sense paraules: «Jo del meu plató no em moc»

La situació està tensa i Rocío Flores es prepara per tot. Divendres passat, mentre la neta de Rocío Jurado veia En el nombre de Rocío, va ser testimoni d'un advertiment. Un avís que afecta de ple la que va ser la seva segona mare i que la posa en una situació complicada.

Amb la final de Supervivents a punt de començar, Jorge Javier comença a especular sobre què passarà a la gala. És tradició que els guanyadors de les edicions anteriors lliurin el xec a l'actual vencedor. Però en aquesta ocasió, aquesta tradició es podria veure afectada.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Rocío Flores es queda sense paraules davant de l'advertència de Jorge Javier | GTRES

Fa poc més d'un any, Olga Moreno va decidir vetar completament Jorge Javier. El seu posicionament després del documental Rocío: Contar la verdad para seguir viva, no va agradar a la sevillana i aquesta va decidir imposar la seva pròpia regla. No coincidir al mateix plató que el presentador català.

Una norma que també va imposar la mateixa Rocío Flores i que ha portat rigorosament des de llavors. Va ser el mateix Jorge qui va confessar obertament divendres passat ser víctima d'aquest veto i va parlar sobre què passarà a la final de Supervivientes.

Olga Moreno i Gianmarco Onestini amb Carlos Sobera instants abans d'anunciar el guanyador de 'Supervivientes 2021'
Rocío Flores no sap si Olga anirà a la final de 'Supervivientes' | Telecinco

En teoria, la dissenyadora hauria de lliurar el xec a l'actual guanyador, però amb el veto de Moreno, les coses podrien canviar. «No sé què passarà el dia de la final», començava dient. «Quan la guanyadora de l'edició anterior, que m'ha vetat, hagi d'entrar al meu plató a repartir el xec a la persona que guanyi», argumentava.

Després d'aquesta reflexió, el presentador en mostrava el posicionament i la clara determinació. «Jo del meu plató no em moc», sentenciava.

Sens dubte, un problema per a la direcció del programa que haurà de buscar alguna alternativa davant d'aquesta delicada situació.

Rocío Flores es prepara per a la seva nit més incòmoda

Rocío Flores ha optat per mantenir un perfil baix després de l'estrena de la segona part del documental de la seva mare. S'estima més no pronunciar-se i guardar silenci davant les noves polèmiques familiars.

A això se li suma el mal tràngol que passarà si, a la final de Supervivientes, Olga i Jorge Javier es veuen les cares. El català no està disposat a passar per l'alto el veto que la sevillana li ha imposat i feia broma sobre com es faria el lliurament del taló.

Rocío Flores seriosa
Rocío Flores es prepara per a la seva nit més incòmoda | Mediaset

«Es lliurarà per correu postal», comentava Jorge, ironitzant sobre la decisió de l'empresària a no coincidir-hi. I és que no és la primera vegada que el presentador de Sálvame treu a la llum el veto.

Fa uns dies, Jorge li enviava un missatge a Toñi Moreno en ple Deluxe després de la seva entrevista a Olga a Déjate querer. «T'envio un petó molt fort, ets molt bona entrevistadora, quan et deixen», comentava. «T'has adonat que és una meravella quan un convidat no veta cap pregunta?», sentenciava.

▶️ Tania Medina, de Supervivientes, confirma las secuelas del concurso