Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac mou fitxa després de sortir a la llum que va estar amb dues noies alhora

Fidel Albiac torna a ser el centre de totes les mirades

Fidel Albiac ja no pot amagar més una de les informacions que havia mantingut en secret durant tots aquests anys. I és que acaben de publicar-se unes declaracions molt compromeses que assenyalen que, quan va començar la relació amb Rocííto, estava sortint amb una altra noia.

Les dues primeres entregues de la docusèrie 'En el nombre de Rocío' estan generant molta polèmica, i no ens estranya. L'hereva de Rocío Jurado ha superat totes les expectatives amb l'estrena de la nova sèrie documental.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac no s'esperava que aquesta informació tornaria a ser notícia | GTRES

Divendres passat, 17 de juny, la dona de Fidel Albiac va parlar alt i clar sobre alguns dels principals motius de la mala relació que avui dia té amb la seva família més mediàtica. Encara que, sens dubte, fins ara els més afectats han estat els seus tiets, Gloria i Amador.

La filla de'la més gran' no ha tingut cap problema a carregar durament contra ells, i ha utilitzat paraules com «gossada» o «avariciosos».

Salvador Mohedano ha estat una de les primeres persones que s'ha manifestat després d'escoltar Rocío Carrasco. El fill de Rosa Benito va entrar a 'Viva la vida' per criticar la seva cosina.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco torna a Telecinco amb la pistola carregada | Mediaset

«I ara ve aquí com si els meus tiets fossin uns bojos, com si el meu tiet fos un racista. Quan una persona està en contra de quinze, és estrany que s'hagin equivocat els quinze. També dona a entendre que el meu pare ha manejat els fils, i a la meva tieta no la manejava ni Déu».

Chayo Mohedano tampoc ha volgut deixar passar l'ocasió per denunciar públicament un moment desagradable que es va produir a la tertúlia posterior a l'emissió de l'episodi 0 d'aquesta docusèrie.

El secret de Fidel Albiac, al descobert

Fidel Albiac es va quedar sense paraules en escoltar el desafortunat qualificatiu amb què un dels col·laboradors convidats a la tertúlia es va referir a Rosa Benito.

Quan Rociíto ja era a plató, el periodista Carlos Ferrando va fer referència a la guanyadora de 'Supervivientes 2011' qualificant-la com a «lloba».

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco ha criticat durament els seus tiets | Telecinco

«Vosaltres no sabeu com estava de contenta Rocío Jurado, perquè Amador s'anava a casar amb una noia que jo vaig conèixer i que ja tenia el vestit de núvia. L'altra lloba [Rosa Benito] es va ficar pel mig, se'n va anar amb ell al llit i li va dir que estava embarassada., i l'altra es va haver de quedar a casa seva», va assegurar el comunicador.

Com era d'esperar, Chayo Mohedano no va trigar a fer un tuit per denunciar públicament els insults que havia rebut la seva mare durant l'emissió de l'especial 'Deluxe'.

«Lloba? I les feministes assenteixen? Fixa't, que m'he de recordar de dones com Rocío, que va començar amb Fidel Albiac quan ell encara estava amb R. Mestre, o de Terelu, que va començar amb Pipi Estrada, casat i amb fills. Si Ferrando diu barbaritats de la meva tieta Rocío Jurado, què no dirà de la meva mare per una cadira?».

Les xarxes socials es revelen

Fidel Albiac no dona crèdit a l'enrenou que s'ha muntat a les xarxes socials després de l'estrena de la sèrie documental 'En el nombre de Rocío'.

I és que només ha calgut una frase desafortunada perquè tot saltés pels aires. Després que Carlos Ferrando es referís a Rosa Benito com a «lloba», els seguidors de Telecinco de seguida van començar a publicar tuits per carregar durament contra el periodista.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Les xarxes socials es bolquen amb Chayo Mohedano | GTRES

Amb el hashtag #yomerevelo18j, diversos usuaris no s'ho van pensar dues vegades a l'hora d'assenyalar el «feminisme selectiu».

«Sí, a 'En el nombre de Rocío', aquesta gentussa aliada de la seva filla gran difama Rosa Benito, diu que és una lloba i que es va quedar prenyada a propòsit, i totes les del feminisme selectiu callen. Què en pensaria, Rocío Jurado?».