José Fernando Ortega somrient

José Fernando i la seva filla ja tenen cita amb Rocíito per saber quines intencions té

José Fernando Ortega aviat es retrobarà amb Rociíto

José Fernando Ortega fa molts anys que lluita. El 2017, va ingressar al centre psiquiàtric Sant Joan de Déu, i des de llavors tot ha canviat. Fins aquell moment, havia tingut bona relació amb Rociíto, però des que està internat, no ha tornat a saber res d'ella.

Durant aquest temps, han passat moltes coses. I el més important és que té una filla que es diu com la seva germana gran.

José va tenir una relació molt tempestuosa amb Michu, una jove que de seguida es va guanyar la desconfiança de la família. La filla que tenen en comú encara no coneix Carrasco perquè no ha sorgit el moment. Ara, però, la nena també podrà veure la seva tieta, ja que aquesta s'ha compromès a actuar en un festival que està organitzant 'Sálvame'.

José Fernando Ortega
José Fernando sempre ha tingut bona relació amb Rociíto | GTRES

José i la seva filla tenen una cita amb Rociíto, que cantarà davant de dos milions d'espectadors amb Henry Méndez. Interpretarà la cançó 'Mi reina', i el públic desitja que pugi a l'escenari per veure com es desenvolupa. La filla de 'la més gran' demostrarà que ha heretat el talent de la seva mare i que sap entretenir millor que ningú.

El colombià sempre havia tingut bona relació amb la filla gran de Rocío Jurado. De fet, fa temps va concedir una entrevista per deixar clar què pensava de tot plegat. Va assegurar que era bona i fins i tot que l'havia convidat al casament d'ella i Fidel Albiac. Però va passar una cosa que cap periodista ha estat capaç d'esbrinar, i, d'un moment a l'altre, la situació va canviar.

José Fernando vol que Rocío conegui la seva filla, i aquest moment potser arribarà abans del que tothom pensa. El colombià està fent un tractament molt estricte, i els metges aviat li donaran l'alta. Ara s'ha de centrar en la recuperació, i és important que no rebi cap mala notícia, perquè el podria alterar.

José Fernando Ortega confia en Rocío Carrasco

José fa cinc anys que està internat en un psiquiàtric, però té accés a la informació de l'exterior i sap què està passant. És conscient que Carrasco protagonitza un nou documental dedicat a la mare. Explicarà per què va decidir apartar-se de la seva família, però promet que no parlarà des de la rancúnia perquè no es vol venjar de ningú.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rociíto encara no coneix la filla de José Fernando | Mediaset

José Fernando Ortega vol seguir la trajectòria mediàtica de Rociíto per comprovar que no té males intencions i que només vol fer justícia. L'esdeveniment que té amb Henry Méndez serà decisiu, ja que demostrarà que ha deixat enrere la depressió que patia. És un procés llarg, però, de mica en mica, Rociíto va recuperant el somriure.

El fill d'Ortega Cano explicarà a la seva filla que aviat es podran reunir amb la seva tieta físicament. De moment hauran de conformar-se amb una reunió a través de la petita pantalla que podria canviar molt les coses. Carrasco cada vegada està més recuperada, així que ja no té excusa per no trucar a José, amb qui sempre ha tingut molt bona relació.

José Fernando Ortega ha viscut un moment especial

El jove s'ha vist obligat a celebrar el seu aniversari dins del psiquiàtric, però sap que és el millor per a ell. El seu pare està orgullós, perquè des que va aconseguir incapacitar-lo, ha anat a millor. Ja ha passat un lustre i tot han sigut millores. José cada cop està més recuperat, i ara necessita tranquil·litat per afrontar la recta final.

A més, s'ha esforçat molt per a recuperar-se, ja que vol estar amb la seva filla. Ha trencat la relació amb Michu, la mare, però farà tot el possible per no perdre el contacte amb la nena. Hi ha la possibilitat que ella també vagi a l'esdeveniment que Rocío Carrasco té a Telecinco amb Henry Méndez.