Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

Irene Rosales admet que la relació penja d'un fil i que es pot acabar

La jove està preocupada per Kiko Rivera

Irene Rosales és el gran suport de Kiko Rivera. Li ha fet costat en els moments més complicats i sempre l'ha intentat ajudar. Ara, però, la parella s'haurà d'enfrontar a una ruptura una mica traumàtica.

Les últimes declaracions que el DJ ha fet a 'Lecturas', en què ha carregat contra el seu germà Francisco, han estat decisives. El fill d'Isabel Pantoja ha assumit que ja no hi ha marxa enrere i que tot el que ha dit el distanciarà de la família.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales està molt pendent de Kiko Rivera | GTRES

A Irene això la preocupa, sobretot per la bona relació que el seu marit tenia amb les nebodes, Tana i Lucía. No obstant això, les bombes que va deixar anar fa uns dies a la revista esmentada han complicat molt les coses.

«Adoro la meva neboda (Tana), però això em suposarà un problema, perquè el Francisco és el seu pare. I ho entenc», admetia Kiko a la publicació.

Des que va trencar la relació amb la seva mare, el DJ s'havia acostat als seus germans. Però ara, la relació ha tornat a retrocedir, i entre ells gairebé no hi ha tracte. Malgrat tot, el fill d'Isabel Pantoja revela que amb Cayetano és amb qui es porta millor, però també amb les seves dues nebodes, les filles de Francisco. 

Sobretot amb Tana, amb qui sempre ha tingut molt de vincle. Tot i això, ara la relació és a l'aire.

En realitat, Kiko no sap com fer front a la situació. «No, no sabria què dir-li. Penso que m'enviarà a la merda. L'estimo moltíssim», explica.

També té molta relació amb la seva parella actual. «El seu nòvio és molt amic meu», afegeix.

La noia, de moment, no s'ha pronunciat, i possiblement no ho farà. Sempre ha procurat ser molt discreta i ha seguit un camí totalment diferent del que han seguit el seu pare i el seu tiet. Roman aliena a qualsevol polèmica familiar, però, en aquesta ocasió, el seu pare ha estat assenyalat de manera directa, i això no passa desapercebut.

Irene Rosales és conscient que el seu marit ha fet unes declaracions bastant desafortunades. I més sabent que Tana està molt unida a Francisco. Recentment, es va poder veure com pare i filla vivien un moment molt especial al primer Rocío d'ella.

Hi va haver una cosa, però, que va molestar molt l'entorn del torero. Van ser els comentaris que va fer el DJ contra Carmen Ordóñez. Això, pel que sembla, tampoc ha passat inadvertit per a Tana, que ho veuria com un gest de traïció a la seva àvia, ja morta.

A l'entrevista en qüestió, Kiko va posar de manifest que ara mateix no té gens de relació amb el seu germà gran. Mostrava, una vegada més, que està decebut tant amb la família materna com amb la paterna. I, com era de suposar, les declaracions que ha fet han generat molt d'enrenou.

Això sí, sabia en tot moment que això el podria allunyar de la seva neboda. Com és lògic, a la noia no li agraden aquests atacs gratuïts al seu pare.

Irene Rosales protagonitza una polèmica en un avió

Fa uns dies, Irene Rosales i Kiko Rivera van protagonitzar un altercat en un avió, segons va revelar 'Sálvame'. Pel que es veu, havien d'anar a Eivissa, però cap dels dos va arribar a l'illa.

Lydia Lozano va assenyalar que l'origen del conflicte va ser la negativa de la parella a pagar la facturació de quatre maletes. Va ser dins de l'avió quan es va desfermar la tempesta, que va endarrerir el vol 40 minuts.

Irene Rosales
Irene Rosales sempore ha sigut fidel al seu home | GTRES

En aquesta discussió, segons la periodista, Irene va acabar llançant el mòbil contra el terra i va dir: «Jo baixo d'aquest avió».

Irene Rosales no va dubtar a oferir la seva versió i aclarir a 'Sálvame' el que havia passat. «Crèiem que havíem pagat les maletes abans, i resulta que havíem pagat les de la tornada, no les de l'anada», va explicar.

▶️ Kiko Rivera sabe que la relación más especial de su hermano Cayetano se tambalea