Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega assimila la ruptura i defensa els seus interessos

Sonsoles Ónega ha deixat d'amagar-se

Sonsoles Ónega és una de les presentadores més respectades de Telecinco, per això ningú no s'atreveix a donar certes informacions sobre ella. Tot i això, cada vegada hi ha més famosos que posen les seves cartes damunt la taula i l'últim a fer-ho ha estat José Ortega Cano. El torero entrat per telèfon a Ya son las ocho i visiblement alterat ha anunciat la seva ruptura amb la premsa del cor.

Sonsoles Ónega s'ha quedat sorpresa perquè mai havia sentit el vidu de Rocío Jurado tan afectat, però l'ha interromput. La presentadora ha defensat els seus interessos i ha deixat clar que en cap moment ha contractat Gloria Camila perquè parli de la seva família. José ha renyat la noia i li ha demanat que l'aparti d'aquest món perquè ja no vol saber res del món rosa.

Primer pla d'Ortega Cano en un photocall
Sonsoles Ónega ha viscut un moment molt tens amb Ortega Cano. | Europa Press
 

Sonsoles ha promès al mestre que respectarà la seva voluntat i s'ha compromès a no donar més informació sobre ell. Però li ha deixat clar que Gloria Camila no treballa a la televisió per donar informació de la seva família. Assegura que li han donat la feina perquè és una col·laboradora molt eficaç i perquè està plenament capacitada per generar contingut.

Sonsoles ha defensat els seus interessos i ha deixat clar que la filla de Rocío Jurado mai no ha filtrat informació compromesa. Ha arribat a un acord amb Ortega Cano i li ha promès que no en parlaran més, però li ha recordat una cosa. És important que ell també es mantingui al marge de l'escàndol i que no participi a cap altre programa.

«Té la meva paraula que complirem amb el que vostè ens està demanant, però que sigui recíproc. A Gloria la tenim perquè és una professional i perquè ens encanta com treballa. No ve aquí a parlar d'Ana María, ni del seu pare, ni de la seva família, que ho tingui clar», li ha comentat Ónega.

Sonsoles Ónega entén la separació

Sonsoles comprèn que José Ortega Cano està passant per un mal moment i respecta que vulgui separar-se de la premsa del cor. El torero ha comunicat que es retirarà de la televisió perquè no es troba bé de salut. Assegura que no té força per defensar-se de determinats escàndols i prefereix apartar-se'n abans que sigui tard.

Primer pla de Sonsoles Ónega somrient
Sonsoles Ónega ha defensat Gloria Camila. | GTRES
 

Ónega s'ha compromès a no tornar a informar sobre José, però ha recalcat que no va contractar Gloria Camila per tenir informació seva. «Ve aquí a treballar i a fer la seva carrera, està treballant divinament i estem molt contents amb ella». La col·laboradora ha donat la cara pel seu pare i ha promès que entenia que estigués molest, ja que ja li va advertir que trencaria amb els mitjans.

«Jo entenc que el meu pare digui això perquè ens hem reunit i m'ha dit que deixi el tema, però jo fa dues setmanes que el deixo. L'única cosa que va aportar va ser la meva opinió sobre una col·lecció que es va fer pública i no vaig fer cap crítica nociva. Només he respost a coses que s'han dit en altres programes», ha deixat anar Gloria Camila.

Sonsoles Ónega llança una advertència

Sonsoles respecta que José Ortega Cano vulgui deixar el món del cor, però sap que la ruptura farà parlar molt. També ha recordat que Ana María Aldón ha de ser més curosa, ja que ella també ha originat certs escàndols. «El teu pare ha posat la salut per sobre de tot, així que la seva dona hauria de prendre nota», ha comentat a Gloria.

Ónega s'ha quedat sense paraules quan ha sentit el vidu de Rocío Jurado dir que s'apartaria per sempre dels mitjans. «Jo no faré sempre d'intermediari en tots els programes i amb això ja em retiro. A la meva filla i a la meva dona els demano que em deixin viure tranquil, que deixin de parlar de mi».