Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Pedro Carrasco va morir preocupat pel que estava vivint la seva filla Rocío Carrasco

Rocío Carrasco vivia una de les seves èpoques més difícils quan va morir el seu pare

Rocío Carrasco continua generant molt d'interès després d'explicar el seu testimoni als dos primers capítols de la nova docusèrie sobre la seva vida.

Rocío Carrasco es va tornar a asseure en un plató per confessar a tots els espanyols com és realment la seva família mediàtica i com ha influït en tota la seva vida. A més, la madrilenya va parlar en profunditat tant de Rocío Jurado com del seu pare.

Recordem que l'exboxejador i pare de Rocío va morir l'any 2001 a causa d'un infart. I són molts dubtes els que han quedat damunt la taula sobre la relació que mantenia Pedro amb la seva filla Rocío uns mesos abans que morís.

Una de les que va treure aquest assumpte a la llum va ser Raquel Mosquera fa tot just unes hores al programa Viva la vida.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado.
El matrimoni sempre va voler el benestar de la seva filla Rocío. | Cedida
 

Raquel, que va estar gairebé una dècada amb l'exesportista, no acceptava el relat de la filla de la de Chipiona. Aquesta defensava que havia estat ella la que en un moment donat havia fet l'impossible perquè tots dos es portessin bé. Això sí, després d'una forta discussió entre pare i filla, la seva relació es va complicar molt.

Sobre la discussió que va tenir lloc entre pare i filla, Raquel Mosquera va assegurar el següent. «Això va passar i ho tinc gravat al meu cor i al meu cap. Quan va morir Pedro, jo vaig demanar a la persona que ens va arreglar tota la paperassa que li digués a Rocío Carrasco que volia parlar a soles amb ella».

«Jo només volia fer-li una abraçada i saber que es penedia de la discussió que havia tingut amb el seu pare», explicava Raquel Mosquera. «El que portava la paperassa em va dir que me n'oblidés, que no m'estimava per res del món», sostenia la col·laboradora a Viva la vida.

El patiment de l'exboxejador per la seva filla Rocío Carrasco abans de morir

Poc abans de morir, el que fos marit de Rocío Jurado va explicar als seus que patia molt per tot el que estava passant la seva filla. Sobretot pel que feia al tema del divorci d'Antonio David Flores.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto, durant unes vacances. | CatalunyaDiari
 

«He plorat tres cops a la meva vida, dues de tristesa i una d'alegria. Quan van morir la meva mare, el meu pare i quan va néixer la meva filla», deia l'exboxejador.

«Ara m'agradaria trencar a plorar, però no puc, i això és molt dolent perquè no em puc desfogar», va confessar. «Tant la meva exdona com jo hem fet per la nostra filla tot el que hem pogut pel seu benestar en tots els sentits».

Sobre la figura de Fidel Albiac i la custòdia de Rocío i David

També va parlar sobre la figura de la nova parella de Rocío Carrasco, Fidel Albiac. Així doncs, Pedro Carrasco va ser sincer amb la seva filla i va acceptar aquesta nova il·lusió de la madrilenya.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Pedro Carrasco va donar la seva aprovació a Fidel Albiac com la nova parella de Rociíto poc abans de morir. | GTRES
 

«Si és feliç amb ell, com ho és, doncs jo, encantat de la vida. Més feliç que jo, ningú. El que vull és la felicitat de la meva filla», va sostenir.

D'altra banda, a la seva última entrevista per a una revista del cor, el desembre del 2000, l'exboxejador va tornar a parlar sobre la seva única filla. Es va referir a com de malament ho estava passant aleshores.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

«Rocío és una persona molt jove i lluitadora, lluita pel que és seu i pels seus. Realment es mereix tenir el millor. Ara sembla feliç», va expressar.

«El que és bo i el que és rotund és que obtingui la custòdia dels nens. Confia en la justícia i estic segur que no hi haurà cap problema en aquest sentit», va desitjar.