Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco confirma que ja s'ha executat la venjança contra Rociíto

La parella d'Antonio David ha vist que una persona ha carregat durament contra Rocío Carrasco

Des que Marta Riesco va començar una relació amb l'ex de Rocío Carrasco, Antonio David, constantment està al punt de mira. Sobretot, quan va començar a emetre's la segona part de la docusèrie de Rociíto, En el nombre de Rocío.

I, encara que no l'afecta directament, sí que podria continuar perjudicant la seva parella. D'altra banda, Marta Riesco va tenir una picabaralla amb la filla de 'la más grande' per una suposada trucada telefònica que es va produir.

Fa uns mesos, la cantant de No tengas miedo assegurava que Rociíto li va trucar per telèfon amb l'objectiu de col·laborar amb ella professionalment.

«Quan jo estava amb Antonio David, enfadada, rebo una trucada del director d'una revista molt coneguda. I quan em truca em diu que hi ha algú que vol parlar amb mi i aquesta persona és Rocío Carrasco», començava relatant Riesco.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco va perdre la seva feina a televisió a causa del seu fals testimoni. | Telecinco
 

Després de ser desmentida pel mateix director de Lecturas, un dels protagonistes d'aquesta història, i diversos mitjans, els lligams que hi havia entre Marta i la televisió es van trencar definitivament.

Des de llavors, Marta sent una gran rancúnia per Rociíto per tot el que ha patit la seva parella i, a més, per no donar suport a la seva versió. Per aquests motius, vol que es desmenteixi Rociíto en tot com ho van fer amb ella.

Tot indica que Marta se sent feliç pel que va passar fa uns dies en un programa important de Telecinco. I és que un destacat exmembre familiar de Carrasco va donar el seu testimoni, provocant que se'n posés en dubte la versió de Rocío.

Raquel Mosquera contra Rociíto

Marta Riesco va veure com diumenge passat, 19 de juny, una persona que era propera a Rociíto relatava la seva pròpia versió. El personatge en qüestió es tractava de Raquel Mosquera, la vídua de Pedro Carrasco, que col·labora esporàdicament a Viva la Vida.

Després de veure l'emissió dels primers episodis de la docusèrie, Raquel no va poder evitar carregar durament contra la filla del seu difunt marit. Una decisió que haurà fet feliç, sens dubte, Marta perquè Rociíto la va posar contra les cordes.

«No et tinc por, no tinc poder, ni amics, però la veritat té un únic camí i jo sé que Pedro t'estimava molt. Tu no li vas demostrar el mateix afecte. Si vols, denuncia'm», deia rotundament mirant a la càmera.

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
Raquel Mosquera va relatar els moments viscuts entre Pedro Carrasco i Rociíto. | Telecinco
 

A més, va recordar un dels episodis més durs que va viure al costat de Pedro: quan va presenciar el moment en què l'exboxejador i la seva filla van tenir una forta discussió. Una baralla que va provocar que tots dos estiguessin un període de temps sense dirigir-se la paraula.

«Ell mateix, aquell dia i en aquells moments, es va adonar que havia perdut la seva filla. I de la ràbia i de la impotència que tenia se'n va anar així (conduint en ziga-zaga)». «Això va passar i ho tinc gravat al meu cor i al meu cap», va explicar la perruquera.

Marta Riesco, feliç perquè es corrobori la versió de Raquel Mosquera

Una de les col·laboradores del programa, Marisa Martín Blázquez, va corroborar la versió de Mosquera quan va explicar una conversa privada que va tenir amb Pedro Carrasco, amb qui tenia un lligam molt estret.

«A mi Pedro em va dir que qui l'havia convençut per anar a visitar la seva filla va ser Raquel. No veia la manera, li trucava i sempre li posava excuses. Sempre li deia que volia que es veiessin sols i ella deia que havia d'estar la seva parella al davant. Aleshores, Raquel el va convèncer», va confessar la periodista.

A més, aquesta trobada es va produir amb l'excusa que l'exboxejador portaria els regals de Reis als seus nets. «Ell va sortir d'aquí disgustadíssim perquè va tenir una gran esbroncada amb la seva filla que li va fer molt de mal. Va sortir molt nerviós, molt espantat. Li feia la sensació que era una relació irrecuperable», va relatar Marisa.

Sens dubte, una confessió que va provocar que Raquel Mosquera s'emocionés en recordar aquests moments.

«T'ho agraeixo, és la veritat del que va passar aquella nit. Ploro perquè potser jo no l'havia d'haver convençut de portar els regals perquè ell no s'hagués disgustat. Aquesta és l'espineta que tinc clavada des de fa anys», va concloure.

Marta Riesco, en xoc després de veure la rancúnia de Rociíto cap a Raquel

Però no només la perruquera es va encarregar de desmentir Rociíto respecte a la relació que tenia amb el seu pare. També va confessar que la filla de 'la más grande' tenia una rancúnia cap a Raquel des del moment en què va començar una relació amb Pedro Carrasco.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco ha complert la seva venjança: que es dubti de la versió de Rociíto. | Telecinco
 

«Quan va morir Pedro, jo vaig demanar a la persona que va arreglar tota la paperassa que li digués a Rocío que volia parlar a soles amb ella. Jo només volia fer-li una abraçada i saber que es penedia de la discussió que havia tingut amb el seu pare».

«El que portava la paperassa em va dir que me n'oblidés, que no em volia per res», va afirmar la col·laboradora de Viva la Vida.

Sens dubte, unes versions que s'allunyen del que ha explicat, de moment, Rociíto. A Marta Riesco li deu haver agradat que la vídua de l'exboxejador hagi perjudicat l'exdona d'Antonio David.

I és que la cantant no podria superar que, per culpa de Rociíto, va perdre la seva carrera a la televisió. Per aquest motiu, està molt feliç pel fet que s'hagi posat en dubte la seva enemiga.