Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco confirma els rumors i té una nova feina

Rocío troba feina a Telecinco

Rocío Carrasco torna a irrompre amb força a l'univers Mediaset. Després que s'estrenés divendres passat la segona temporada de la seva sèrie documental, la cadena té previst fer-hi un lloc en altres espais. Aquest dimecres el podrà veure en una faceta totalment desconeguda per part del públic.

Telecinco ja ha confirmat que la filla de Jurado serà una de les participants al Mediafest. Es tracta d'un festival on els col·laboradors de Sálvame hauran de demostrar la seva faceta com a cantants. Per això s'acompanyaran de músics i grups nacionals.

Sense cap dubte, veure Rocío Carrasco sobre l'escenari serà un dels grans atractius de la nit. Però no serà l'únic. Durant els darrers dies s'han anat coneixent les diferents formacions i artistes que desfilaran pel plató.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Rocío Carrasco pujarà a un escenari aquest dimecres | Mediaset

Entre ells hi ha Efecto Pasillo, La Guardia, David Civera, Azúcar Moreno, Amistades Peligrosas o Las Ketchup. A última hora queia de la llista de participants Chelo García-Cortes a conseqüència de la seva lesió a la cama. El seu lloc serà ocupat per la dona de Fidel Albiac.

Però no estarà sola, ja que l'acompanyarà Henry Méndez. Tots dos uniran forces per emportar-se el premi final.

L'artista va participar a Sálvame a través de videotrucada i es va mostrar encantat amb la iniciativa. «Estic molt agraïda i estic desitjant fer-ne una grossa», va avançar.

Advertia que no ho posaria gens senzill, ja que «soc molt competitiva, així que aneu amb compte». És conscient que tots els focus estaran posats sobre ell i la filla de la Jurado. I més en aquests moments, quan s'està emetent la segona part de la seva docusèrie, i tothom parla dels seus conflictes familiars.

Amb aquesta actuació, Rocío Carrasco demostra que està molt ficada al món Sálvame. És pràcticament una més a l'equip i gaudeix amb les diferents propostes que li posen sobre la taula. Fa unes setmanes ja se la va poder veure a la desfilada de moda que va organitzar el programa.

De fet, manté una relació estreta amb alguns dels membres de l'equip, sobretot amb el director David Valldeperas. L'altra persona amb qui tenia molt bona relació era Carlota Corredera, però va ser apartada per la direcció fa unes setmanes.

En qualsevol cas, es troba molt a gust a casa. La situació ha fet un gir radical des que trenqués el seu silenci fa una mica més d'un any. No és descartable que en un futur se la vegi asseguda en un plat exercint de col·laboradora. 

▶️ La polémica que hará saltar por los aires la final de Supervivientes

Rocío Carrasco va carregar contra la seva família

Rocío Carrasco va estrenar divendres passat la segona part de la seva docusèrie. Va carregar amb duresa contra la seva família materna.

«Van a buscar la presa més fàcil, la presa més indefensa, la presa que està ferida i la que poden atacar», ha apuntat. Es tractava d'un clar missatge dirigit a Gloria i Amador Mohedano, amb qui no manté tracte des de fa anys.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
La filla de Rocío Jurado durant la seva participació en la 'Sálvame Fashion Week' | Telecinco

Continuava dient que ataquen la «presa que saben que no té la que és a dalt, que era la que els posava el límit». Sap que els seus comentaris generaran molt enrenou, però això no sembla preocupar-la en excés. De moment, ha confirmat que se sent «satisfeta» i en pau amb tot el que s'ha revelat.

Rocío Carrasco torna amb molta força. El seu pròxim objectiu és donar-ho tot al festival musical de Mediaset al costat del dominicà Henry Méndez. Estarem molt atents al vostre concurs.