Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall

Alba Santana somriu en assabentar-se que l'herència de Mila Ximénez creixerà

La filla de Mila ha descobert que una col·laboradora deu diners a la seva mare

El passat 20 de juny Sálvame va treure un secret a la llum que Alba Santana no volia dir públicament. I és que la filla de Mila Ximénez és conscient que una excol·laboradora d'aquest programa deu diners a la seva mare.

Alba sol portar una vida molt discreta i no es vol dedicar al món de la televisió. Per aquest motiu, va evitar pronunciar-s'hi i va decidir mantenir la notícia en secret. Tot i això, s'ha acabat fent pública de la mà d'un conegut presentador.

Es tracta de Jorge Javier Vázquez. El català va voler aprofitar l'ocasió per carregar contra un personatge públic que va col·laborar fa anys a Sálvame i que deu diners a la seva amiga, Mila Ximénez.

Tot va començar quan Pipi Estrada va intentar reproduir un àudio d'Amador Mohedano. No obstant això, el mòbil del tertulià va impedir que es mostrés aquest enregistrament, perquè fallava.

Imatge d'Alba Santana.
Alba Santana està esperant que una col·laboradora li pagui el que li devia a la seva mare. | GTRES
 

Això va fer perdre la paciència a Carmen Borrego i va provocar que Rafa Mora sortís en defensa del seu amic. «Home, doncs si ha de pagar una pasta a Terelu, normal que tingui un mòbil de merda. Si es deixa tota la pasta pagant-li a la teva germana...», va assenyalar entre rialles.

Sense cap mena de dubte, una confessió que va fer que Jorge Javier aprofités el moment per comentar que una persona està fent el mateix, però amb la mare d'Alba Santana, Mila Ximénez.

Alba Santana sap que una col·laboradora li deu diners

Alba Santana va ser testimoni de com al programa d'ahir l'amic de la seva mare treia a la llum una veritat que molts desconeixien. Jorge Javier, en veure que Pipi devia diners a Terelu, va esmentar un altre personatge que també es troba en la seva mateixa situació.

«Sembla ser, segons m'he assabentat, que Pipi no és l'única persona que treballa en un plató per pagar una altra persona, aquí a Mediaset, aquí a Telecinco», començava relatant.

Davant la sorpresa de tots, els col·laboradors presents volien conèixer la identitat de la persona esmentada. Però Jorge Javier va decidir que s'havia de guardar aquest secret fins al final del programa.

Així mateix, quan va arribar el moment, l'amic de Mila Ximénez va comunicar de qui es tractava. «És Makoke, per una demanda que va posar a Mila Ximénez, va perdre el judici i també el recurs d'apel·lació», va confessar el presentador.

Una notícia que va sorprendre molts col·laboradors, però, per descomptat, no Alba Santana. La filla de Mila sabia perfectament allò que la col·laboradora li devia la seva mare. Sens dubte, una suma de diners que ara rebrà per herència de la seva progenitora.

Però no tot va acabar aquí, sinó que Jorge Javier coneixia la quantitat exacta que l'ex de Kiko Matamoros ha de pagar a la família de Mila. «L'advocat de Mila va fer els comptes i són 11.200 euros».

«Mila va morir mentre s'estava executant el procés i ara Makoke està embargada fins que completi la quantia. Té molts comptes pendents per altres processos», concloïa el de Badalona.

Així mateix, Makoke té el sou que guanya com a col·laboradora a Viva la Vida embargat fins que acabi de pagar el seu deute econòmic. Per tant, de moment haurà de destinar tot el salari a la família d'Alba Santana.

Primer pla de Makoke.
Makoke haurà de pagar a Alba Santana el deute que tenia amb la seva mare. | Mediaset
 

El conflicte judicial entre Mila Ximénez i Makoke

La disputa legal entre la mare d'Alba Santana i Makoke va començar el 2015. I és que l'ex de Kiko va haver de substituir-lo a Sálvame perquè no podia anar-hi, ja que s'havia sotmès a una cirurgia estètica.

Durant els dies que Makoke va exercir de tertuliana, va protagonitzar moltes picabaralles amb Mila. Unes contínues baralles que van provocar que l'exmodel abandonés el plató d'aquest espai per sempre.

Però, lluny que aquest malson acabés, va decidir demandar Mila i va acabar perdent contra ella el judici. Així i tot, l'ex de Kiko Matamoros va decidir presentar el recurs d'apel·lació.

Un procés que va acabar només fa uns mesos i va dictar que Makoke haurà de pagar-li a la filla de la col·laboradora, Alba Santana. Una quantitat que ha augmentat el valor de l'herència que la mare va deixar a la seva única filla.