Cayetano Rivera i Eva González en una fotografia amb el seu fill a la platja

La foto 'perfecta' de Cayetano Rivera i Eva González que ningú es creu per un detall

El matrimoni està buscant residència per allunyar-se del focus mediàtic per tal d'intentar salvar la relació

Cayetano Rivera i Eva González estan en el punt de mira des que Karelys Rodríguez tornés una altra vegada a deixar anar en una revista la ‘bomba’ de l'any: havia mantingut un affaire amb el torero durant 6 anys, mentre el torero també estava amb Eva. Des d'aleshores els rumors d'un suposat divorci entre tots dos no han parat d'aparèixer, encara que ells vulguin aparentar tranquil·litat i que res ha canviat.

De moment la parella continua buscant residència per a mudar-se a Sevilla, qui sap si en un intent de canviar d'aires, salvar la seva relació, o allunyar-se de l'assetjament de la premsa. És per això que s'han fixat en un palauet d'1,6 milions d'euros; podria ser que allà obtinguin la tranquil·litat i privacitat que busquen.

Però de moment, la parella està gaudint de les seves vacances, i tot i que fa una setmana apareixien en la portada de la revista '¡Hola!' somrients i radiants a Eivissa, dissipant qualsevol rumor de separació, les seves últimes imatges en un dia de jornada playera fan pensar perquè potser, a vegades, l'aparença enganya.

Cares serioses i ni un somriure

La parella es va prendre un dia de descans per passar-lo al costat del seu fill Cayetano, de dos anys i mig, a la platja de la localitat de Zahara de los Atunes, Cadis. Les fotos d'aquest dia podrien semblar ideals: jornada en família gaudint del sol i la platja… si no fos per un detall: en cap instantània es veu a Eva González somrient.


I tot no queda aquí, ja que la presentadora apareix pensativa, amb la mala cara en diverses ocasions, i sense cap indici de felicitat ni mostres d'afecte entre la parella. Cadascun pel seu costat es va desviure per a estar amb el petit, però entre la parella va haver-hi cares serioses i cap gest afectuós. Serà aleshores, que la parella estaria mostrant la seva veritable cara? El temps ho dirà.