Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera revela per error qui té la custòdia del seu fill

Cayetano mostra la relació que té amb el seu germà

Aquest 25 de desembre Cayetano Rivera i el seu germà, Kiko, han passat un Nadal en família. Sempre s'ha conegut la bona relació que hi ha entre tots dos i cal esmentar que mai han tingut cap picabaralla. Així doncs, aparentment, aquests dos germans mantenen des de fa molt de temps una relació força bona i ara han volgut fer-nos-ho saber una vegada més.

Un Nadal una mica diferent per a Cayetano Rivera, ja que és el primer després de la seva separació matrimonial amb Eva González. Tot i això, també ha faltat a la festa Francisco Rivera i a aquella mare a qui no veuen des de fa temps.

Cayetano prefereix estar lluny de la premsa del cor, per això no ha fet declaracions al·ludint al procés de divorci. Però s'ha deixat fotografiar i, per error, ha revelat qui té la custòdia del seu fill. Així, l'han repartit i, segons s'aprecia a les últimes fotos publicades, ha passat la nit de Nadal amb ell.

Cayetano Rivera passa un Nadal diferent

Aquest Nadal estem veient com Cayetano Rivera ha gaudit de la seva família. Tant ell com el seu germà Kiko ens han deixat una fotografia a les xarxes socials per fer-nos una idea de com s'ho estan passant de bé junts. Un Nadal diferent per al torero, ja que són les primeres festes separat de la seva dona.

Recordem que fa pocs mesos es coneixia la notícia que l'artista i Eva González posaven punt final a la seva història d'amor. Una relació de diversos anys en què van tenir un fill, Cayetano Rivera. Tanmateix, el torero s'ha quedat amb la custòdia del nen la primera setmana de Nadal.

Imatge d'un 'storie' de Kiko Rivera amb el seu germà Cayetano Rivera i els seus fills
Cayetano Rivera va passar el Nadal amb Kiko | Instagram

Per la seva banda, l'exparella de Cayetano ha confessat diverses vegades que es troba bé. Després de no haver-se pronunciat sobre això, a principis de desembre va voler informar públicament com estava arran de la separació. Finalment, els darrers detalls que s'han conegut han estat l'inici dels papers del divorci.

Gràcies a la publicació pujada a les xarxes socials, hem vist com el petit està amb el seu pare gaudint en família aquest Nadal. I això malgrat que no hem vist ni Francisco Rivera, ni aquesta mare que no veuen des de fa ja molt de temps. Però ha sigut un error, ja que Cayetano no volia revelar el secret.

La relació amb Isabel Pantoja

Així mateix, no ens podem oblidar de la complicada relació que existeix actualment entre Kiko i la seva mare. Sí, ja que el DJ ha afirmat que malgrat tot, no li faria res quedar un dia amb la seva progenitora, això sí, sense ningú que els pugui arribar a molestar.

Isabel Pantoja
Kiko Rivera continua esperant que la seva mare els doni un condol | GTRES

Recordem que la dona del DJ, Irene Rosales, continua enfadada després del mal gest que va tenir amb ells la seva sogra. I és que, després de la mort dels seus pares, la 'tonadillera' no va voler trucar-li per donar-li el condol. Per això Irene no l'ha perdonat.

Això sí, Kiko és partidari a l'opinió de la seva dona, ja que se'n decanta al seu costat. Entén perfectament com li ha semblat aquest gest i la respecta totalment. Cal esmentar, que al germà de Cayetano Rivera també li va semblar malament saber que Isabel no va arribar a donar-los el condol després de la mort dels pares de la seva dona.

Manca de comunicació

De moment, la comunicació de l'artista amb els seus nets és especialment escassa. Anirem veient al llarg d'aquestes festes si hi ha algun tipus de conversa o trobada entre aquests dos personatges mediàtics, igual que n'hi ha hagut amb Cayetano. Un tema que actualment és al punt de mira públicament.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera i Isabel Pantoja no hi tenen relació | Catalunya Diari

Sembla que la cantant no vol saber res de ningú i està tancada a Cantora. Molts són els rumors que estan a l'aire sobre ella i la seva ànsia pels diners, ja que es comenta que li importa molt més els diners que tenir bona relació amb la seva família.

La seva gira al febrer pels Estats Units sembla preocupar-la molt més que la seva relació amb el germà de Cayetano i els altres. A més, també es rumoreja que farà servir part dels diners que guanyarà amb la gira per pagar tots els deutes que té pendents. Aproximadament es comenta que deu més de 70.000 euros.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp