Primer pla de Marisa Jara

Marisa Jara pateix un avortament i revelen com afrontarà el cop

Marisa Jara ha perdut el nadó que estava esperant

Marisa Jara ha tingut una vida complicada, i tot just estava gaudint d'un període de descans quan ha rebut aquesta notícia. Segons publica la revista Lecturas, acaba de patir un avortament natural i està força afectada perquè no s'ho esperava. Des de llavors, s'ha envoltat del seu marit, la seva família i els seus amics més propers, i entre tots l'ajudaran a superar el dur sotrac.

Marisa Jara és una de les dissenyadores més emblemàtiques del panorama nacional, per això l'arribada del nou nadó va ser tan ben rebuda. Va anunciar la notícia a Lecturas: s'havia quedat embarassada només vuit mesos després de donar a llum al seu primer fill. Miguel Almansa, pare de les dues criatures, també està consternat, però es mantindrà fort per la seva dona.

Marisa, seguint el que ha desvelat el seu voltant, es refugiarà a la seva família fins a estar més animada. Està trista, ja que no ha tingut temps ni a conèixer si estava esperant un nen o una nena. El seu primer embaràs també va ser delicat, però afortunadament va arribar a bon port i el seu nadó és a les millors mans.

Anteriorment, Marisa va haver de sotmetre's a un tractament de fertilitat per ser mare per primera vegada, per això estava tan contenta ara. S'havia quedat embarassada, tal com ella deia, «de manera natural» i estava desitjant conèixer el seu nou fill. Però, finalment, no ha pogut ser i ara haurà de travessar unes setmanes complicades.

Marisa Jara va superar una malaltia molt perillosa

Marisa, segons expliquen a Lecturas, va patir un càncer d'estómac i va haver de sotmetre's a 19 operacions. Semblava que el destí li havia donat un respir, però tot ha estat un breu miratge. Per sort té molta fortalesa i d'aquí poc reapareixerà amb el somriure que sempre l'ha caracteritzat.

La dissenyadora va concedir una entrevista per explicar que quan va veure el seu primer nadó no va poder deixar de plorar. Ni ella ni en Miguel es creien el que estava passant perquè havien patit molt fins a arribar a aquest punt. Ara s'han de tornar a unir per un cop que ningú esperava, ni tan sols els metges, que sempre han estat molt optimistes.

Jara va anunciar el seu embaràs als quatre vents i va assegurar que vivia un dels moments més plens de la seva vida. Estava planejat que donés a llum abans de l'estiu, però malauradament no podrà ser així. I a més a més, el pitjor és que tot ha passat per Nadal, una data que era molt important per a ella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp