Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'

Jorge Pérez, contra les cordes: Telecinco ja busca un substitut

Jorge Pérez fa un mes que no es presenta al seu lloc de treball

Jorge Pérez ha rebut un ultimàtum, i no és per part de la seva dona. I és que a Telecincosembla que ja estan farts del seu comportament. Fa un mes que esperen perquè es reincorpori al seu lloc de treball, però de moment no ha donat senyals de vida.

En vista d'això, a la cadena no tenen previst quedar-se de braços plegats i ja es plantegen buscar-li un substitut. De fet, Joaquín Prat indicava fa unes hores que «he de fitxar nous col·laboradors per a Ya es mediodía». Així doncs, sembla que ni Jorge Pérez ni tampoc Alba Carrillo tenen previst tornar al programa, almenys a curt termini.

A hores d'ara, segons sembla, l'exguàrdia civil prefereix centrar-se de ple en la cura de la seva família. Després de la relliscada amb la model a la festa d'Unicorn, va pensar que el més convenient era apartar-se completament de la televisió. És possible que torni, però abans vol que es rebaixi l'expectació i això només s'aconsegueix amb el pas del temps.

El presentador donava, a més a més, un consell al marit d'Alicia Peña. En concret, li recordava que l'important en aquests moments era «recuperar la confiança» de la seva dona.

Fa uns quants dies, el matrimoni reapareixia després de quatre setmanes en silenci. La relació entre ells sembla més consolidada que mai i ell deixava entreveure que podria apartar-se dels platós. D'aquesta manera, no es descarta que pugui orientar la carrera professional cap a altres àmbits.

Una altra tertuliana que va decidir prescindir del seu lloc a l'espai de Telecincova ser Alba Carrillo. Ja fa un parell de setmanes que no es presenta a la seva feina, encara que ja revelen que podria reaparèixer en qüestió de dies.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez intenta guanyar-se la confiança de la seva dona | Instagram: @jorgeperezdiez

Així ho advertia Beatriz Cortázar a Prat. «Crec que tindràs regal de Reis amb Alba, almenys amb tu, per la informació que tinc», va dir. Això suposaria un problema menys per al periodista, que va molt just de col·laboradors.

Per part seva, Jorge Pérez trigarà encara un temps a tornar, encara que de moment es desconeixen els terminis. Tot i que des d'Unicorn han intentat contactar-hi perquè tornés al seu seient, l'exguàrdia civil ha fet cas omís, ja que segueix desaparegut i intentant esquivar els mitjans.

Així les coses, es desconeixen completament els seus plans de futur. Tanmateix, el presentador de Ya es mediodía ha assenyalat que el matrimoni ha superat «el primer sot», que és el de la pressió mediàtica. Sense voler-ho es van convertir en els grans protagonistes de la premsa rosa.

Però Joaquín considera que encara els queda molt per fer. Sí, ja que ha explicat que ara han d'iniciar una nova etapa que va comparar amb una «cursa de fons». Ara, Jorge té la complicada missió de recuperar la confiança de la seva dona.

No obstant això, confien que aprengui dels errors i no torni a equivocar-se més. Sobretot pensant en la família i en els quatre fills que té amb Alicia Peña.

Jorge Pérez sona per a algun 'reality'

Jorge Pérez no ha volgut pronunciar-se sobre cap assumpte una vegada que es va destapar el seu 'affaire' amb Alba. Això sí, als programes de Telecincohan aparegut unes quantes amigues parlant en nom seu. Però sempre amb un discurs molt semblant, on destacaven que li havien estès un parany i ho estava passant fatal.

Aquesta relliscada amb la seva companya l'ha convertit en un personatge amb molt d'atractiu, fins al punt que alguns 'realities' hi estarien pensant per als seus càstings. Recentment, però, es va assegurar en algun plató que no té previst participar a cap concurs d'aquestes característiques.

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
La relliscada amb Alba està sortint molt car a Jorge Pérez | Mediaset

Tot i això, sí que no descartaven que pogués treballar com a col·laborador en els debats. Així mateix, es va posar sobre la taula la possibilitat que Alicia també prengués part en aquests formats. No obstant això, de moment no hi ha res confirmat.

Jorge Pérez té la possibilitat d'aprofitar l'estrebada, però també de tornar a la seva vida anterior. I és que no s'ha de descartar que torni de nou a la Benemèrita.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp