Álex Lecquio y su prima Celia Vega-Penichet en una fotografía subida en Instagram.

La cosina d'Álex Lequio publica una imatge que trenca el cor a tothom

Celia Vega-Penichet treu a la llum una emotiva imatge de tots dos abraçant-se a Estats Units

L'advocada i cosina d'Álex Lequio, Celia Vega-Penichet, està molt activa en els últims dies a les xarxes socials. La relació que mantenien tots dos era molt propera, tant que es consideraven com a germans.

Per a tota la família, la pèrdua del jove Álex ha suposat un dolor immens que perdura encara que vagin passant els dies. Per això, la jove ha volgut compartir amb tots els seus seguidors un dels records viscuts al costat del seu cosí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai havia sentit tant dolor. Mai més hi haurà ningú com tu. Mai he vist algú lluitar tant per viure. El meu germà petit, la meva ànima bessona, la meva còmplice i el meu soci. És estrany, t'acabes d'anar però sento la teva energia amb mi com si estiguessis assegut al meu costat com tots aquests divendres a casa teva. Has marxat massa aviat, teníem molts somnis i plans per fer. Eterns 27 i etern tu, perquè la teva petjada ha quedat marcada per sempre en totes les persones que et coneixien. El meu company de superació, de batalles, d'aventures, de converses sobre filosofia, història, economia, amor, déu, vida ... Com m'agradava discutir amb tu, argumentar i que ens traguéssim de les nostres caselles i de les nostres zones de confort. De riure fins a plorar i de plorar junts fins quedar-nos adormits. Les nostres jams sessions, improvisant, jo amb la guitarra cantant i la teva rapejant com si fóssim rockstars. Sempre vam ballar al nostre ritme, fora de el sistema i ho seguirem fent, perquè la teva energia em dóna força i estiguis on estiguis, es que m'acompanyaràs per fer tot el que havíem planejat. Volia agrair-te tots els records que tinc, no hi ha un sol d'ells en el que pensi i no pari de somriure (de vegades fins i tot em començo a riure sola i la gent em mira rar). Ets el més gran i ara també ets etern. On and on, through eternity we will shine. Bros until the world blows, somrient, like we always do. I love you forever.

Una publicació compartida de Celia Vega-Penichet (@thegocvp) el

Fa pocs dies, Celia  rescatar una frase compartida per l'escriptor Defreds en el seu compte personal d'Instagram: «Tant de bo poder tornar a abraçar a algú que se'n va anar cap amunt», deia el missatge. La jove intentava transmetre tot el que troba a faltar al seu estimat cosí.

Celia va visitar el seu cosí a Estats Units

Aquest diumenge, Celia  l'ha tornat a recordar. En aquesta ocasió, la jove ha compartit en els 'stories' d'Instagram un vídeo que mostra una escena que va tenir lloc el 23 d'agost de 2018. Aquell dia, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio es trobava a la ciutat de Nova Jersey rebent un tractament contra el càncer que patia.

Álex Lequio i la seva cosina Celia abraçant.se mentre Lequio estava ingressat a New Jersey pel seu càncer (23 agost 2018)
Celia i el seu cosí Álex s'abraçaven a Nova Jersey mentre ell començava a lluitar contra el seu càncer | Instagram

Fins allà va acudir Celia  per donar-li tot el suport al seu cosí en aquests complicats moments per al jove. En el citat vídeo, ella entra en una casa on Àlex espera la seva arribada i la rep amb gran alegria. El fill d'Ana Obregón obre els seus braços i tots dos es fan una emotiva abraçada.