Celia, la cosina d'Álex: El seu gran suport i la seva última dedicatòria abans de morir

La neboda d'Ana Obregón estava molt unida al jove empresari

Àlex Lecquio i la seva cosina Celia Vega-Penichet en una fotografia pujada a Instagram.
Celia Vega-Penichet, neboda d'Ana Obregón, sempre va estar molt unida al seu cosí. | Instagram

Àlex Lecquio ha mort als 27 anys a causa del càncer que patia des del 2018. El tràgic desenllaç arriba després d'una dura lluita de dos anys en què el jove es va haver de sotmetre a nombrosos tractaments en clíniques dels Estats Units i Espanya.

Es tracta d'una pèrdua molt traumàtica per als pares i familiars del jove, que sempre van estar lluitant al seu costat. Ana Obregón i Alessandro Lecquio no es van separar ni un moment del seu fill, sent molts els moments compartits a les xarxes socials al llarg d'aquests dos anys.

L'última publicació d'Álex Lecquio

Però sense cap dubte un dels suports més fonamentals per al jove empresari va ser la seva cosina Celia Vega-Penichet, neboda de la seva mare.

De fet, l'última publicació d'Álex Lecquio al seu perfil d'Instagram va ser una fotografia amb la jove de petits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On and on, through eternity, we will shine together #fight #fight #fight @thegocvp

Una publicació compartida de Em Diuen Aless (@alessandrolequiojr) el

La bonica instantània, compartida el passat 10 d'abril pel jove, anava acompanyada d'un emotiu missatge de força: «Una i altra vegada, a través de l'eternitat, brillarem junts», deia el text amb tres hashtags en els quals posava «lluita».

Aquesta publicació, destacada per ser l'última, realment només és una més del centenar de moments que els joves han compartit a les seves xarxes socials.

Als seus perfils podem trobar nombroses fotografies de temps passats, però també actuals, gaudint de vacances a la platja i esdeveniments empresarials. «Gràcies per demostrar-me que l'actitud és el que mana en aquesta vida i que la constància i perseverança són les armes per aconseguir el que sembla impossible», escrivia la jove advocada en un post de 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sempre hem estat una mica estranys. Potser "rars" no sigui la paraula adequada, però ja saps, sempre a contra corrent, parlant clar del que pensem, de el món, dels llibres que llegim, dels tabús de la nostra societat, de el bé, de l'malament, de el poder , dels nostres somnis. Penso en els nostres vídeos, aventures i les nostres "súper idees" i no puc evitar riure, sola, recordant-me de tot això. Que encara que jo m'atabali i et digui "I feel lonely because I always feel out of place", tu, com sempre, em recordis que el nostre "place" is "no place" (i encara sort). I serà perquè no ens hem pegat, insultat, cridat, fet plorar ... però aquí estem 27 anys més tard, un càncer després, treballant dur i lluitant pels nostres somnis, amb més energia i força que mai. Gràcies per demostrar-me que l'actitud és el que mana en aquesta vida i que la constància i perseverança són les armes per aconseguir el que sembla impossible. Feliç aniversari a el millor germà que es pot tenir, love you

Una publicació compartida de Celia Vega-Penichet (@thegocvp) el

El fill d'Ana Obregón estava molt unit a la seva cosina, a qui considerava pràcticament una germana. Sense cap dubte, aquesta pèrdua ha deixat molt tocada a Celia Vega-Penichet, que ha perdut un amic i un cosí que era un any menor que ella.


Comentaris

envia el comentari