URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

El missatge d'Ana Rosa Quintana a Álex Lequio, fill del seu col·laborador

La presentadora ha volgut fer-se ressò de la notícia a través del seu compte de Twitter

Ana Rosa Quintana lluint un llaç negre a la brusa per les víctimes de l'coronavirus
Ana Rosa Quintana s'acomiada d'Álex Lequio | Telecinco

Avui, 13 de maig, la vida d'Álex Lequio s'ha apagat després de dos anys lluitant contra el càncer. Tot i que sempre s'ha mantingut positiu enfront de la malaltia, sembla que finalment el càncer li ha guanyat la batalla.

Als seus 27 anys, l'empresari ha deixat desolat als seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio, i també a gran part del país. Tant és així que han estat diversos els mitjans que s'han fet ressò de la notícia i també han estat diversos els famosos que han decidit brindar el seu condol a la família.

Una d'aquestes persones ha estat Ana Rosa Quintana, presentadora d''El programa de Ana Rosa' i companya de feina de Lequio. La televisiva no ha dubtat a enviar-li un missatge de suport a través del seu compte de Twitter.

«No hi ha res al món que es pugui equiparar a l'amor d'un fill, i res que mitigui l'esquinç de la seva mort. Álex, 27 anys, un bon noi, gran, fort, estimat... DEP», escrivia Ana Rosa conscient de tot el que havia patit l'ex d'Antonia Dell'Atte, i l'exdona d'aquest, al llarg de la malaltia del seu fill.

Sens dubte, la mort d'Álex Lequio ha commogut tota la societat. La seva alegria, el seu optimisme i les ganes de lluitar han quedat per a la història, de la mateixa manera que ho va fer en el seu moment Pablo Ráez. Tant és així, que 'Sálvame' ha canviat completament la seva escaleta per abordar tota la informació sobre aquesta notícia i recordar les seves últimes aparicions davant la premsa.


Comentaris

envia el comentari