L'altre gran amor d'Ana Obregón que també va morir als 27 anys

Fa tres dècades, l'actriu va haver d'afrontar la pèrdua de qui va ser la seva parella sentimental durant quatre anys

Ana Obregón durant la seva participació al programa de Telecinco 'Més enllà de la vida'
L'actriu va contactar amb Fernando Martín 20 anys després de la seva mort a través de la mèdium del programa 'Más allá de la vida' | Telecinco

Mort i joventut són dos conceptes molt difícils d'assumir quan van associats. La mort d'una persona jove sempre deixa seqüeles impossibles de guarir, són morts sobtades que s'anticipen en el temps.

Quan encara queda tant de futur al davant, la irrupció de la mort sembla incomprensible per una qüestió de probabilitat, i més si aquest tràgic destí sacseja dues vegades a la mateixa persona. Ana Obregónha patit avui la tràgica pèrdua del seu fill, Álex Lequio, després d'una llarga lluita contra el càncer. I, encara que la mort d'un fill no és comparable a cap altra, tres dècades abans l'actriu va perdre a qui ella mateixa considerava l'amor de la seva vida:Fernando Martín.

El gran amor d'Ana Obregón

El famós jugador de bàsquet, amb el qual Obregón va mantenir una relació de quatre anys, va morir el 3 de desembre de 1989 als 27 anys, just la mateixa edat d'Álex Lequio.

El primer jugador espanyol a ser fitxat per un equip de l'NBA, considerada una llegenda del bàsquet espanyol, va perdre la vida després d'un tràgic accident automobilístic a l'M-30 madrilenya.

Aquella pèrdua va ser molt dura per a l'actriu, que en nombroses ocasions ha reconegut a l'esportista com l'home de la seva vida. En una publicació realitzada a Twitter al 2014, Obregón recordava a la seva parella amb una fotografia de tots dos junts.

«No havia cregut en l'enamorament sobtat... I, en canvi, el que sentíem Fernando i jo va ser amor des del primer moment. Vaig sentir que algú, per fi, m'estimava de veritat» va arribar a confessar l'artista.

Una ferida oberta durant molts anys

Ana Obregón es va quedar desolada després de la pèrdua del seu gran amor. Ni el pas dels anys li van servir per alleujar el gran dolor que sentia per no haver-se acomiadat d'ell.

La mateixa actriu, 20 anys després de la mort de Fernando, es va posar en contacte amb el llegendari jugador a través de la mèdium del programa 'Más allá de la vida' per demanar-li perdó.

«Quan Fernando va morir em vaig quedar amb ganes de demanar-li perdó per una cosa que havia passat entre nosaltres. No em vaig poder acomiadar d'ell, ni demanar-li perdó per això i ho he tingut dins durant 20 anys» va dir l'actriu en el programa de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari