El sorprenent missatge d'Alessandro Lequio poc abans de la mort del seu fill

Lequio va compartir en el seu compte de Twitter una profunda reflexió de Steve Jobs, que va morir d'un càncer de pàncrees amb 56 anys

Alessandro Lequio i Álex Lequio en una fotografia publicada en el seu compte d'Instagram
Alessandro Lequio no es va separar ni un moment del seu fill en la lluita contra el càncer. | Instagram

Avui s'ha complit el pitjor temor d'Ana Obregón i Alessando Lequio,la mort del seu fill als 27 anys després d'una dura lluita contra el càncer. La gravetat d'Álex Lequio durant els dies previs a la seva mort ja anticipava el tràgic final del jove. Ahir 12 de maig, Alesandro publicava al seu compte de Twitter una profunda reflexió fruit de la imminent pèrdua que estava a punt de patir.

La reflexió de Steve Jobs sobre la vida

Lequio recollia les paraules de l'empresari i visionari Steve Jobs, que va morir d'un càncer de pàncrees amb 56 anys. El fundador d'Apple, conscient de la seva «mort imminent», reflexionava sobre la importància de les coses immaterials, aquelles que no es poden comprar.

Steve Jobs, que va deixar una fortuna de 7.000 milions d'euros, reconeixia que tota la riquesa que posseïa no tenia sentit davant de la mort. «Els diners et donen tota classe de coses, però hi ha una cosa que no es pot comprar: LA VIDA».

La profunda reflexió insistia en la necessitat d'educar els fills perquè siguin feliços i no perquè siguin rics. «La veritable felicitat no ve de les coses materials», ve de les persones que tens al teu costat.

L'amor de la família, la parella i els amics és l'únic necessari perquè «quan arribi el dia que baixi el teló puguis portar amb tu la veritable riquesa d'aquest món» afirmava el multimilionari empresari.

Dos anys de lluita

En compartir aquestes paraules, Alessando Lequio empatitzava amb una situació per la qual ell mateix està passant en aquests moments. Tot i que el seu fill es va sotmetre a nombrosos tractaments en les millors clíniques dels Estats Units i Espanya i va lluitar amb força durant dos llargs anys, no ha sigut capaç de superar una malaltia que no entén d'èxit ni diners.

Però si alguna cosa queda clara, és que Álex Lequio es va emportar amb ell la veritable riquesa d'aquest món, l'amor d'uns pares que van lluitar sempre al seu costat.


Comentaris

envia el comentari