Àlex Lequio, la nova estrella que s'uneix a el club dels morts als 27 anys

Grans artistes, sobretot de el món del rock, van perdre la vida a aquesta edat

Àlex Lequio, fill del comte Lequio, en un dels esdeveniments de la seva empresa màrqueting.
Àlex Lequio ha mort als 27 anys, com moltes estrelles de rock | Espanya Diari

És una edat maleïda al panorama internacional de personatges famosos. El conegut 'Club dels 27' té entre els seus membres a una sèrie d'estrelles, principalment músics i cantants, que van morir massa joves, fos en un accident, o fruit d'una vida curta però plena d'excessos.

Lamentablement avui s'ha unit a ells Àlex Lequio, encara que en circumstàncies totalment diferents. La seva ha estat una mort després d'una batalla incansable contra el càncer, però que finalment ha tingut el guanyador menys desitjat.

Els grans noms associats al club

El primer membre il·lustre d'aquest club va ser el músic de blues Robert Johnson. Johnson, de qui es diu que va arribar a fer un pacte amb el diable per tocar com tocava, va morir el 16 d'agost de 1938.

La versió oficial és que el propietari d'un bar va enverinar el seu got de whisky per gelosia, ja que pensava que es ficava al llit amb la seva dona. Sense autòpsia, hi ha qui assegura que va ser la sífilis o fins i tot que va rebre un tret. Hi ha qui fins i tot alimenta el mite dient que va ser el diable qui va venir a buscar la seva ànima.

Entre 1969 i 1971 van ser els anys maleïts, sobretot en el món del rock. Primer va ser Brian Jones, membre fundador dels Rolling Stones qui perdia la vida, oficialment, ofegat en una piscina. Després li seguirien Jimmy Hendrix i Janis Joplin; el 1970, i Jim Morrison, el 1971. Els dos últims grans noms de la música en unir-se a club serien Kurt Cobain, que es va disparar al cap el 1994, i Amy Winehouse, que va morir de sobredosi el 2011.

A Espanya, si s'associa a aquest club algú, és la cantautora Cecília, que moriria en un accident de trànsit a 1976. També, i coincidint amb la desgràcia per a Ana Obregón, en un altre accident moria a la mateixa edat el jugador de bàsquet Fernando Martín, concretament el 1989, quan era xicot de l'actriu.


Comentaris

envia el comentari