Isa Pantoja plorant en un plató de televisió

Isa Pantoja, abatuda per la trista pèrdua que acaba de trencar la seva família

Isa Pantoja travessa una vegada més un moment complicat

Isa Pantoja torna a estar d'actualitat per culpa de la seva família. No obstant això, la jove ha aconseguit deixar enrere el seu passat conflictiu, per convertir-se en la cara més amable i popular de la família; un repte realment complicat.

Tot i això, finalment, Isa Pantoja s'ha guanyat el cor dels espectadors i molts periodistes de Telecinco s'han rendit als seus peus. I encara que s'ha plantejat fins i tot deixar la televisió, no pot fer-ho definitivament fins que hagi acabat els seus estudis de dret.

Així és, Isa Pantoja vol convertir-se en una gran advocada perquè la seva mare Isabel se'n senti orgullosa, ja que la 'tonadillera' necessita somriure amb urgència. I és que, segons publica la revista 'Semana', la vídua de Paquirri ha posat en venda la casa que té a El Rocío.

Isa Pantoja a un plató de televisió
Isa Pantoja torna a estar al centre de la polèmica | Mediaset

Isa Pantoja vol ajudar la seva mare, però no sap com

Isa Pantoja és conscient que la situació econòmica d'Isabel és desesperada, però ella no té prou diners per solucionar el problema. A 'El Programa de Ana Rosa' asseguren que deu massa diners i que no té liquiditat per afrontar els pagaments.

«Té deutes acumulats, té zero ingressos i fa molt de temps que no factura ni treballa», expliquen a l'esmentat espai televisiu. Ara, Isa s'ha adonat que Isabel perdrà la casa d'El Rocío, un lloc on el clan ha passat moments realment feliços.

Així que, s'ha convertit en l'última esperança de la sevillana, perquè espera que l'ajudi a solucionar els mals. Va comprar el xalet per 93.000 euros l'any 2000 i actualment l'ha posat en venda per mig milió d'euros.

Per la seva banda, Kiko Rivera no s'hi ha pronunciat, però tot fa pensar que la notícia no li ha generat cap sentiment, ja que la seva relació està trencada. De fet, l'única cosa que li interessa és que la seva mare faci front al suposat deute que té amb ell. Tot i que el DJ ha anat canviant de versió amb el pas del temps, l'última cosa que ha assegurat és que Isabel li deu cinc milions.

Isa Pantoja perd tots els seus records de la infància

Isa Pantoja ha tingut una adolescència complicada perquè Isabel la protegia en excés, però de nena ha estat força feliç. Ha viscut molts moments a la casa d'El Rocío, però Isabel necessita desfer-se de la propietat per sanejar els seus comptes bancaris.

L'immoble és força atractiu: té deu dormitoris, diversos salons i un terreny força ampli. Però, tanmateix, Chabelita està desolada, ja que no sap com ajudar la 'tonadillera' i estaria disposada a fer qualsevol cosa per millorar la seva situació.

És cert que en el passat van estar distanciades durant un temps, però actualment mare i filla han sabut solucionar tots els seus problemes. Així doncs, ara mantenen un contacte estret, tot i que no es poden veure amb freqüència perquè Isabel no té energia per sortir de Cantora.

Kiko Rivera ha convertit Chabelita en la cara més popular de Telecinco i els col·laboradors de la cadena en parlen meravelles. La germana del DJ treballa de tertuliana a 'El programa de Ana Rosa', i els seus companys pensen que és una persona «generosa i gens rancorosa». Tot i que la jove ha triomfat, no vol aquest èxit perquè en un futur vol estar allunyada del món televisiu.

Desvela el seu problema: «El tema del meu germà»

Isa està travessant un bon moment personal, ja que ha aconseguit el que sempre ha estat buscant: una família unida i feliç. Està sortint amb el model Asraf Beno, viuen junts i es volen casar i tenir fills, encara que pretenen no precipitar-se.

D'altra banda, els Pantoja estan més separats que mai i la col·laboradora necessita refugiar-se a altres braços més consistents. Per això, Chabelita donarà suport a Isabel en tot el que sigui necessari, de fet està disposada a donar diners si cal.

Però, el problema és que els deutes de la cantant són massa elevats i la generositat de la seva filla no és suficient. Per aquest motiu està posant a la venda les seves propietats, encara que demana massa diners i les negociacions no són gens fàcils.