Primer pla d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja pren una decisió després de morir el seu tiet Bernardo

Isa no es queda callada després de veure morir el seu familiar

Isa Pantoja no tenia un paper fàcil a El programa de Ana Rosa, on col·labora des de fa un temps. La jove es caracteritza per ser una persona que no defuig a l'hora de parlar certs temes que, a diferència, sí que poden incomodar altres famosos.

La peruana sap que està en una família on l'interès mediàtic per la seva mare, el seu germà o la seva cosina Anabel és constant. En aquest cas, ha hagut de patir el que és indicible en enfrontar-se a un tema que l'ha destrossat per dins.

Aquest divendres, a primera hora, saltava la notícia de la mort del Bernardo Pantoja, l'oncle d'Isa, als 69 anys. Moria després de diversos anys patint diversos problemes de salut relacionats amb la forta diabetis que patia.

Isa Pantoja trenca el seu silenci després de veure morir al seu oncle

Bernardo moria després de ser ingressat de gravetat a l'hospital Vírgen del Rocío de Sevilla. I poques hores després, diversos familiars s'acostaven fins a la ciutat del Guadalquivir per donar-li l'últim adeu.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja parla de qualsevol tema, sense problemes | Telecinco

Per allà van passar Anabel Pantoja, la seva mare, Mercedes Bernal, i els oncles de la 'influencer', Juan, Isabel i Agustín. Un altre familiar, Kiko Rivera, ha recordat el seu oncle a través de les xarxes socials i en un de les seves 'stories' rendia el seu particular homenatge al pare d'Anabel.

D'altra banda, Isa Pantoja ha donat la cara a El programa d'Ana Rosa i s'ha mostrat molt trista pel qual ha viscut la família en les últimes hores.

«Ni la meva mare, ni la meva cosina m'agafen el telèfon»

«Tots érem conscients que feia mesos que estava molt malament i han estat diverses vegades les que Anabel ha anat a veure'l a Sevilla. Dimecres és quan jo m'assabento que Anabel està anant a Sevilla. Li comuniquen la greu situació i és quan ella m'avisa que la cosa no està bé», començava explicant la peruana.

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja ha posat el crit al cel després de veure morir el seu oncle | Catalunya Diari

«Jo entenc que estan esperant el desenllaç i quan m'assabento que s'ha de desplaçar és que la cosa està força greu», sostenia Isa Pantoja. Ara, la seva família ha d'afrontar de la manera més adulta possible una altra garrotada després de complir-se un any de la mort de Doña Ana.

Isa Pantoja lamentava aquest divendres que les últimes hores «ni la meva mare, ni la meva cosina m'agafen el telèfon. Jo estic informada per la mare d'Anabel, ara estan preparant tot. M'ha passat com amb la meva àvia, vaig saber fa una hora o hora i mitja», apuntava Isa Pantoja.

L'agraïment de la peruana després de la mort de Bernardo Pantoja

La parella d'Asraf Beno sap que toca donar suport més que mai la seva mare i la seva cosina. Alhora, ha agraït a Merchi, exdona de Bernardo, que hagi posat de part seva a l'hora d'informar de tot el que ha passat sobre el germà de la Pantoja.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja ha mort als 69 anys | Europa Press

I ha valorat quant s'ha preocupat pel clan Pantoja, tot i que fa anys que està separada de qui fos el seu marit. Isa finalitzava la seva intervenció afirmant que amb Bernardo gairebé no tenia relació. Però sí que ha deixat clar que hi serà per donar tota la força als seus familiars més propers.

A més, Isa Pantoja sostenia que viatjarà aviat a Sevilla per acomiadar com es mereix el seu oncle. «Jo amb ell no tenia relació, m'ha enxampat arribant al programa. Vaig a Sevilla a donar suport a la meva cosina i a fer-li una abraçada i a la meva mare també si hi és», ha conclòs la seva intervenció.