Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja trenca per fi el silenci sobre la guerra entre mare i fill

La seva opinió dista molt de la que ha mostrat en altres ocasions quan hi han hagut problemes a la seva família

La setmana passada 'La Casa Fuerte' començava amb Jorge Javier Vázquez intentant treure-li a Isa Pantoja les seves primeres impressions sobre l'entrevista que havia donat el seu germà parlant de la seva mare, cosa que no va acabar de donar resultat sinó tot el contrari, va acabar desembocant en una crisi nerviosa de la concursant i demanant-li al presentador que no li seguís explicant més dades per no perjudicar el seu concurs. Després d'aquest propòsit, el programa va organitzar un segon intent coincidint amb l'aniversari de la filla d'Isabel Pantoja.

En aquesta ocasió, va entrar per telèfon Kiko Rivera per felicitar a la seva germana amb motiu del seu 25è aniversari, però el que havia de ser una trucada bonica i molt sentimental va acabar convertint-se en un nou capítol de la guerra entre la família Rivera-Pantoja. El cantant va dir que no tenia intenció de posar a la seva germana contra la seva mare, però és cert que les seves paraules buscaven un suport en Isa que no va acabar d'aconseguir.

Dijous passat, Jorge Javier Vázquez va tornar a preguntar-li a la concursant si volia saber el que estava passant a casa i aquesta ha respost que sí, però detallant que volia deixar aquell mateix dia el tema enrere perquè això no repercutís en el seu concurs. Recordem que Isa va explicar el primer dia que volia mostrar-se com realment és i no com la filla o la germana de ningú.

Quan el presentador ha començat a explicar-li que la seva mare havia respost al seu germà amb una nota de premsa i que a més, el seu germà participarà en un gran especial que ha organitzat Telecinco per destapar l'herència de Paquirri, aquesta ha dit que estava al·lucinant, però que tot això no li corresponia i que no es posicionaria ni amb un ni amb l'altre.

Una resposta que en un primer moment ha sorprès tot i que després s'ha acabat entenent. Les guerres en la família Pantoja són duradores i amb molta repercussió, tant que Telecinco ja fa mig mes que parla d'això, i sembla que fins i tot se li dedicarà algunes setmanes a aquesta apassionant trama.

Isa Pantoja dona el cop definitiu a la seva família

Isa ha explicat que tot i que la situació és molt complicada, espera que la seva família aconsegueixi solucionar els seus problemes. Una cosa que sembla impossible si ens fixem en tots els nous capítols que van apareixent i que els va separant a tots cada vegada més, en aquesta ocasió, amb una herència milionària per resoldre i que enfronta durament a Isabel Pantoja i al seu fill gran Kiko Rivera.

La concursant de 'La Casa Fuerte' ha dit que pot entendre al seu germà Kiko i també ha reconegut l'actitud venjativa de la seva mare, que treu a relluir quan se sent indefensa davant els problemes que li sorgeixen. Però després de donar una de freda i una de calenta als seus familiars directes ha rematat per complet la situació.

Amb molta raó, Isa ha explicat que quan ella ho ha passat malament i sent molt més jove, ningú va donar la cara per ella, deixant-la en l'estacada i sense donar-li cap mena de suport. Això ens duu a entendre perfectament que ara, Isabel Pantoja filla decideixi desmarcar-se i deixi que la seva mare i el seu germà resolguin les seves diferències per separat, i sense que res de tot això l'afecti directament. De moment sembla impossible que tornem a veure una festa a Cantora en què es reuneixin tots els membres de la família, ara dividits com si es tractessin de peces de puzle i amb una combinació impossible de resoldre.