ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Isa Pantoja, caçada en la seva inesperada petició de matrimoni

La germana de Kiko Rivera s'ha compromès amb Asraf

Primer pla d'Isa Pantoja fent-li un petó a Asraf Beno
Isa Pantoja es casarà amb Asraf Beno | GTRES

Ara sí, ja és oficial. Isa Pantoja i Asraf Beno ja estan compromesos. La parella ha estat caçada en plena petició de matrimoni mentre visitaven el complex arqueològic Medina Azahara. L'exclusiva ha saltat aquest matí de la mà de 'Socialité', que ha emès les imatges inèdites del Míster Univers de genolls demanant-li a la seva noia que es casés amb ell.

La petició de mà d'Asraf a Isa Pantoja

La germana de Kiko Rivera i el model ja havien anunciat fa un temps la seva intenció de passar per l'altar. La parella mai ha amagat el seu amor i el seu desig de formar una família junts, però la situació del coronavirus havia retardat tots els seus plans de noces.

Per aquesta raó, no esperàvem que aquest compromís es produís de manera tan ràpida i inesperada. I molt menys que poguéssim veure les imatges en directe del romàntic i íntim moment.

En el vídeo publicat pel programa de María Patiño apareix Asraf mentre li demana la mà a una Isa Pantoja molt emocionada. A jutjar per la seva reacció, el sí de la filla de la tonadillera deuria ser rotund. Abans que el model s'aixequés de terra, Chabelita ja estava besant al seu futur marit.

El model va aprofitar la seva romàntica visita al complex arqueològic Medina Azahara, a vuit quilòmetres de la ciutat de Còrdova, per a escometre una petició de mà que Isa Pantoja portava ja un temps esperant.

Asraf i Isa Pantoja fa dos anys que estan junts

Asraf i Isa van començar a sortir poc després de conèixer-se en 'GH VIP' i, encara que ningú apostava per ells, la parella ha afermat la seva relació en aquests dos anys que porten junts. Si bé és cert que la parella ha travessat molts alts i baixos, la petició de mà confirma la seva ferma intenció de construir una vida junts tot i les opinions en contra.

Encara no sabem quina serà la data marcada en el calendari per a aquest dia tan especial, però la situació actual de pandèmia ens fa pensar que Isa Pantoja i Asraf esperaran un temps per complir els seus somnis de celebrar un gran casament al Marroc.


Comentaris

envia el comentari