Tana Rivera s'emociona després de la increïble sorpresa de la seva mare en fer 21 anys

No s'esperava el gran detall de la seva mare, Eugenia Martínez de Irujo

Tana Rivera a l'esdeveniment de Smiof
Tana Rivera ha rebut una sorpresa pel seu aniversari | Catalunya Diari

Fa uns dies, Tana Rivera, filla d'Eugenia Martínez de Irujo i Francisco Rivera, era notícia perquè té un nou amor. Avui, però, ho és perquè ha fet 21 anys. Una data molt especial aquesta, en què ha rebut una increïble sorpresa per part de la mare. Una sorpresa tan dolça que la jove no ha pogut evitar emocionar-se de forma visible, com s'ha mostrat en xarxes socials.

El regal inesperat

Mare i filla, que viuen juntes a Madrid al costat del marit d'Eugenia (Narcís Rebollo), han sortit a celebrar l'aniversari de la jove. I ho han fet acudint al Restaurant El Viajero, al barri de La Latina. Allà han pogut gaudir d'un dinar al costat de diverses amigues i familiars de Tana Rivera. En concret, han estat 12 persones distribuïdes en dues taules de sis, per així poder respectar les mesures pel coronavirus.

No obstant això, el moment més especial de la reunió ha arribat quan Eugenia Martínez de Irujo ha aparegut amb un pastís i les seves espelmes. La jove ha quedat molt sopresa per aquest gest de la seva mare i no ha pogut evitar dirigir-se cap a la seva mare i fer-li una forta abraçada.

Mare i filla s'han fos en una tendra i càlida abraçada, tenint de banda sonora la cançó 'Aniversari feliç' de Parxís. De fet, ha estat en aquest instant quan la filla de Francisco Rivera no ha pogut reprimir les llàgrimes d'emoció pel detall.

Aquests màgics moments els hem pogut veure perquè Eugenia no ha dubtat a compartir-los amb dos vídeos al seu compte d'Instagram. I ho ha fet acompanyant-los del següent missatge: «No puc deixar de veure-ho. La millor sorpresa, la filla que tinc. Per a qui no hagi vist el vídeo complet!!! Aquest gran moment necessito compartir-lo amb tots vosaltres. Gràcies per totes les felicitacions i tot l'afecte de sempre. Tot perfectament organitzat amb les mesures pertinents».

Una publicació ha aconseguit una llarga llista de reproduccions i comentaris amb els millors desitjos per Tana Rivera. I aquests no només han arribat de seguidors, sinó també d'amics de la família com les cantants María Jiménez i Marta Sánchez, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari