Kiko Rivera, a punto de llorar, tras las palabras de su madre en 'Sábado Deluxe'

Isabel Pantoja trenca a plorar en directe després d'assabentar-se de la depressió de Kiko Rivera

La tonadillera no ha pogut evitar trucar després d'assabentar-se que el seu fill patia depressió

Kiko Rivera s'asseia ahir al plató de 'Sábado Deluxe' i reconeixia públicament que patia una depressió. Una informació que mai abans s'havia donat a conèixer i que els seus familiars desconeixien. Tal ha estat la situació que al llarg del programa, han estat diverses les persones estimades que van trucar i van entrar en directe per mostrar-li tot el seu suport al Dj. A més d'Irene Rosales i Anabel Pantoja, el jove va rebre unes boniques paraules de la seva mare amb les quals no va poder evitar emocionar-se.

La tonadillera trucava al programa per dirigir-se al seu fill, visiblement emocionada, retraient-li que no li hagués dit res. «M'has deixat sense paraules. Jo no sabia que estaves així de malament, però saps que em tens per a tot. Mai estaràs al subsol mentre jo visqui», sentenciava Pantoja davant un Kiko que l'escoltava amb el cap baix. Mentre Kiko Rivera parlava de la seva depressió i fins i tot assegurava que aquesta li estava amargant la vida, la seva mare optava per treure-li ferro a l'assumpte mentre Kiko Rivera ho negava tot.

«S'estan morint milions de persones per la pandèmia. El teu no és tan important. Hi ha una pandèmia que ha matat a molta gent i això és trist i seriós. Ara, el teu no és important. El teu té solució, però els que se n'han anat ja no», assegurava la tonadillera davant milers d'espectadors. I és que sens dubte, la pandèmia, ha marcat un abans i un després en la vida d'Isabel Pantoja, ja que durant tot la seva intervenció, no podia evitar comparar la malaltia del seu fill amb la catàstrofe que s'està vivint a escala mundial.

«Que se'n vagi ja aquesta bestiola i ens deixi viure, almenys als que ens deixi vius. Hem de donar el condol de tot cor a totes les persones que han perdut als seus éssers estimats. Això és important», afegia finalment la folklòrica. Sens dubte, unes paraules molt dures que han tingut una clara reacció en xarxes socials. I és que la tonadillera ha rebut tota mena de comentaris a favor de les paraules que li havia dedicat al seu fill.

Sens dubte, crida especialment l'atenció el gir que ha donat l'entrevista de Kiko Rivera, on s'ha passat de parlar sobre les seves deslleialtats cap Irene a pràcticament parlar sobre la seva pèrdua d'autoestima.