Imagen de archivo de Noemí Salazar

Noemí Salazar confirma la notícia més trista: «No hi ha batec»

El somni més gran de Noemí era tornar a ser mare

El començament de la sisena temporada dels 'Gipsy Kings' portava una bona notícia per a la família Salazar i per als seguidors de la 'influencer' Noemí Salazar. La jove es trobava revolta i se li havia retardat el període. 

Enmig de la nit, ella i la seva companya d'aventures, la seva mare Raquel, es llançaven al carrer per a comprar un test d'embaràs. El resultat va ser positiu: estava embarassada del seu segon fill. 

Un embaràs per sorpresa

«D'una banda és bo, és una benedicció, no ho sé. No m'ho esperava», confessava Noemí. Però a mesura que han passat els dies, Noemí no s'ha trobat bé. Estava cansada, tenia dolor a l'esquena i en els ronyons i revelava que havia tingut tacats. 

El marit de Noemí, Antón, es va alertar i la va portar al metge. «Anem i ens quedem més tranquils, tens mala cara», raonava amb Noemí. La mala notícia estava per arribar. El bebè de la parella no tenia batec. Noemí havia sofert un avortament natural.

La jove no va esperar per a cridar a la seva major confessora, la seva mare, i donar-li la notícia. «Portava un parell de dies sagnant. Aquest matí hem vingut a l'hospital i no hi ha batec, hem perdut al nen», li deia sanglotant. 

Noemí necessitava compartir aquest moment tràgic amb la seva mare i li va demanar que s'acostés fins a l'hospital on ella es trobava. Raquel va tractar de tranquil·litzar a la seva filla per telèfon. «Noemí, tranquil·litza't, estigues tranquil·la, t’estimo molt vida meva», li deia la mare. 

El somni de Noemí

L'ex concursant de 'Gran Hermano Vip 7' ja havia avançat durant el seu pas pel 'reality' que estava desitjant ser mare de nou. De fet, va ser un desig que va demanar a l'any 2020. L'amiga d'Alba Carillo volia que la seva filla tingués un germà o una germana. 

És més, Noemí havia confessat que vol tenir «mínim 3 fills», encara que aquest somni es va veure interromput pel seu pas pel concurs. El seu anhel d'augmentar la seva família havia d'esperar. 

Aquesta notícia ha estat una dura garrotada per a la família Salazar. Sobretot per a Antón i Noemí, els qui segur que es reposaran aviat i qui sap si acabarà la temporada dels 'Gipsy Kings' amb noves ganes de quedar-se embarassada. Ànims Noemí!