Anabel Pantoja llorando en 'Sálvame'

Anabel Pantoja passarà per quiròfan després d'un aparatós accident

La col·laboradora de 'Sálvame' serà operada dilluns

En els últims dies Anabel Pantoja ha estat notícia perquè ha reconegut públicament que pateix una addicció als somnífers. No obstant això, avui és actualitat per un altre motiu. En concret, perquè ha tingut un aparatós accident que l'obliga a passar pel quiròfan. Ella mateixa, a través del seu compte a Instagram, ha estat qui ha explicat als seus seguidors que s'ha trencat el peroné.

El contratemps de la col·laboradora de 'Sálvame'

Anabel Pantoja està mostrant en les seves xarxes socials que està aprenent a fer pàdel surf i surf a les Canàries, on viu amb el seu nòvio (Omar Sánchez). Doncs bé, precisament mentre gaudia d'aquests esports ha tingut un accident que li ha provocat un trencament de peroné.

Temor, dolor i incertesa són els que ha hagut de patir la neboda d'Isabel Pantoja. I així ho ha donat a conèixer als seus seguidors a Instagram. En concret, ha penjat dues imatges d'ella mateixa, una a una cadira de rodes a l'hospital i una altra a casa amb la cama enguixada. Imatges que les ha acompanyat del següent comentari: «Una ensopegada la té qualsevol, jo no anava a ser menys ... Això només fa motivar-me per seguir lluitant per aprendre! (Estic bé, ensurt, dolor i operació el dilluns. Tinc el peroné trencat)».

Aquesta publicació ha fet que ràpidament molts siguin els fans de la jove que li han enviat missatges d'ànim. No obstant això, també ha rebut altres similars d'amics i coneguts com Azahara Luque (ex concursant de 'GH 15'), Gonzalo Montoya de 'La Isla de las tentaciones' i 'GH' o Màxim Huerta. Aquest últim li ha dit: «Cuida't. Mil petons, Anabel!». A ells també s'hi han sumat Marisa Jara, Omar Suárez, Irene Junquera, Luis Rollán, Beatriz Luengo o Dinio, entre altres famosos.

És més, fins i tot el seu nuvi ha volgut enviar-li afecte i positivitat en aquest dur moment. I ho ha fet amb aquest comentari, ple d'amor: «A tope !! Això és només una pedra en el camí més que superaràs ràpidament. Aquí estic per donar-te mims».