Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

El missatge que Irene Rosales va escriure a Alicia, amant de Kiko Rivera

Rosales va confirmar que ara la seva relació es troba en un bon punt

Irene Rosales té un cru paperot després de sortir a la llum un testimoniatge en el qual assegura que Kiko li hauria enviat un missatge pujat de to a la seva ex-xicota, Techi Cabrera, el mes d'agost passat. 

Encara que aquestes afirmacions manquen de veracitat per a la dona de Kiko Rivera, sí que confessa que el seu marit no s'havia portat bé amb ella durant la crisi que va tenir el matrimoni a l'inici de l'any. Irene no ha seguit el consell de la seva sogra, Isabel Pantoja, qui els ha recomanat que no rendeixin comptes a ningú dels seus problemes. 

La nora d'Isabel Pantoja ha deixat clar que ella no té banyes perquè no és un animal, però sí que hi ha hagut deslleialtats per part de Kiko Rivera cap a ella. 

«Ell ha comès les seves fallades, però això és cosa del meu marit i meva. I que no digui que porto banyes perquè jo banyes no porto, perquè no sóc cap animal», diu categòricament Irene. Sens dubte, les seves paraules han estat aplaudides pels companys presents en el plató d'Emma García

Crisi en el matrimoni

Irene va confessar en el programa de 'Viva la vida' –abans que el seu marit ho confirmés a ‘Sábado Deluxe’- que a mitjans de gener, en plena crisi matrimonial, Kiko havia mantingut una sèrie de missatges pujats de to amb una cambrera d'una discoteca de Sevilla, anomenada Alicia.

L'astuta Irene assegura que no es va assabentar perquè li va enxampar els missatges al seu marit, sinó que «va ser un sisè sentit». Kiko no els hi va ensenyar, com era d'esperar, sinó que la seva dona va esperar que s'adormís per a desbloquejar el seu mòbil i els va veure. 

Irene no es va donar per vençuda i encara que li va demanar explicacions a Kiko, no va passar per alt el paper d'Alicia en aquesta situació. La cunyada de Chabelita es va posar en contacte amb la cambrera i li va recomanar que s'allunyés del seu marit. 

«Si fossis una dona de veritat, no et ficaries en una relació» li va dir Irene a Alicia, segons aquesta última. En paraules de la cambrera, ella no va tenir res amb Kiko perquè ella no va voler. 

Les noves condicions d'Irene si Kiko vol anar a les discoteques

Irene avui dia afirma que «em penedeixo del que vaig fer i vaig saber que sortiria». En aquells dies, la parella travessava «un sot». La mare d'Irene havia mort i «Kiko no va estar a l'altura». 

No obstant això, Irene li va perdonar i, fins i tot, li va donar les gràcies per l'ajuda que havia rebut d'ell, una vegada que va superar la pèrdua de la seva mare. «Ell ha ficat la pota, però no cal crucificar-li», li defensa Irene. Això sí, Kiko ha hagut d'acatar unes normes si vol anar a les discoteques: no pot haver-hi cambreres en el sopar d'empresa ni en els aniversaris.