El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera se sincera del tot sobre les informacions que deixen tocada Irene Rosales

El fill d'Isabel Pantoja va confessar que té un problema de falta d'autoestima

Kiko Rivera no travessa un bon moment. Així, a més de quedar-se sense treball com a comentarista esportiu en la ràdio, té la seva discoteca tancada pel coronavirus i tampoc compta amb actuacions. No obstant això, per si no fos prou, ara s'han revelat unes suposades infidelitats que hauria comès amb tres dones diferents. Ens estem referint a la seva ex xicota Techi, a la seva exparella Chabeli i a una cambrera anomenada Alicia.

Davant aquests rumors revelats en 'Sálvame', el fill de l’artista no va dubtar a cridar al programa de Telecinco. Ho va fer per a reconèixer que alguna cosa havia de cert en aquelles notícies, però no tot el que es deia. Per això, per a poder resoldre'ls, anit va decidir sentir-se en el plató de ‘Sábado Deluxe' i explicar tota la veritat sobre aquest tema.

La confessió de Kiko

El cantant i DJ res més començar l'entrevista va voler deixar clar el perquè havia accedit a acudir al programa. I ho va fer dient: «Vinc a resoldre el tema i a donar-li a la meva dona el seu lloc, el que es mereix, perquè amb ella les coses estan bé». Precisament la seva esposa, Irene Rosales, participava ahir a la tarda a 'Viva la vida' i reconeixia que els rumors no l'afecten.

Després d'aquestes primeres paraules, Kiko Rivera va ser directe al tema de les seves suposades deslleialtats. Així, va exposar que «hi ha coses que són mentida i altres que són veritat, però ja formen part del passat. He comès molts errors en la meva vida i aquest és un més. Això de Techi és mentida, això de Chabeli igual, però això d'Alicia sí que és cert».

Després de reconèixer aquesta infidelitat, el fill d'Isabel Pantoja no va dubtar a explicar què hi havia hagut entre ell i la citada cambrera. En aquest sentit, va dir que «no he tingut res amb ella, però em va enxampar en un moment en el qual no estava bé amb Irene. Vaig flirtejar amb ella».

Aprofundint en el succeït, va exposar que Alicia era cambrera de la seva discoteca a Sevilla i en la nit de cap d'any van sortir a fumar fora del local. Van estar parlant una estona, ella tenia fred i ell li va deixar la seva jaqueta i ja està. No obstant això, l'endemà ella li va enviar un missatge al WhatsApp i aquí va començar el 'tonteig'. Una breu història que, segons va deixar clar, només va ser per mòbil. És a dir, que mai es van veure ni van quedar en persona, per la qual cosa aquest flirteig no va ser a més.

El penediment de Kiko

L'entrevistat va reconèixer que el seu flirteig amb la jove va succeir en un moment en el qual ell i la seva esposa travessaven un sot. Així mateix, va indicar que Irene ho va descobrir, es van asseure a parlar del tema i al final, després d'un temps, aquella li va perdonar. Això sí, cal no oblidar que Rosales es va atrevir a enviar-li un missatge dur a Alicia.

Després d'exposar tot el succeït, Kiko Rivera va afirmar que «Mai em cansaré de dir que la meva dona és el millor que m'ha passat i jo no sempre em sé comportar. Això va ser així, però no ha tornat a passar». És més, el DJ va declarar que pel succeït «em sentiré culpable fins al dia que em mori. L'únic culpable del que ha passat sóc jo».

Kiko Rivera, con gorra, llorando en el plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera va intentar contenir les llàgrimes durant tota la seva entrevista | Telecinco

En aquest punt, els col·laboradors de ‘Sábado Deluxe' van voler preguntar-li si han estat certs altres rumors que en aquests anys han sortit sobre altres infidelitats. I el fill de la cançonetista va ser molt clar: «Irene no viu en una contínua mentida amb mi. Jo he canviat».

De la mateixa manera, si sucosa va ser tota la seva intervenció fins al moment, l'instant que més interès va despertar va ser el que va venir a continuació. El que va succeir va ser que Kiko va reconèixer que està travessant una mala ratxa, perquè té l'autoestima molt baixa i no està feliç: «Hauria d'anar al psicòleg, alguna cosa tinc. Estic trist, decaigut, no sóc feliç amb les meves metes ni estic al 100% en el meu treball. M'he centrat en altres coses, a jugar a videojocs en lloc de fer altres coses. Estic en el subsòl».

Aquestes paraules, que podrien indicar que sofreix depressió, van fer que la seva mare truqués a ‘Sábado Deluxe'. I ho va fer per a dedicar-li un missatge que va provocar les seves llàgrimes: «Tu mai estaràs en el terra mentre la teva mare tingui vida. Tens a la teva dona que sent adoració per tu i tens una família que ens morim per tu». Caldrà esperar per a veure quines mesures pren Kiko per a posar-li punt final a aquest dur tràngol.