Marta, parella de Kiko Matamoros, explica el mal que arrossega pel seu estrès

La jove 'influencer' ha explicat la situació a les seves xarxes socials

Kiko Matamoros con su novia Marta López paseando por la calle
La parella de Kiko Matamoros assegura que està suportant un gran cansament | GTRES

Classes en la universitat, desfilades de moda, sessions extraescolars de francès i anglès, entrenaments... així és la vida de Marta López Álamo, actual parella de Kiko Matamoros. La jove té una infinitat d'activitats al llarg del dia que li estan generant un gran estrès.

Així ho ha explicat ella mateixa a través de les seves 'stories', on no ha dubtat a detallar que porta diversos dies suportant un gran cansament que l'ha portat a sofrir diverses malalties en la mandíbula, fins a tal punt que ara sofreix una contractura bucal.

El dolor de Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros

«Segons sembla, part del dolor de la boca es devia a una contractura bucal per l'estrès. O sigui, que estic per a l'arrossegament», confessava la parella de Kiko en to somrient. I és que la jove s'ha convertit en tota una icona en xarxes socials des que es donés a conèixer la seva relació amb el conegut col·laborador.

La seva popularitat ha anat incrementant amb el pas dels mesos fins a tal punt que la jove model té més treball que mai, no sols en les desfilades de moda, sinó també en les xarxes socials, on múltiples marques sol·liciten la seva imatge per a promocionar milers de productes.

Marta López aconsegueix un bon moment professional

Marta López Álamo acumula ja 230.000 seguidors, i pujant, en el seu compte d'Instagram, on acostuma a pujar fotos dels seus looks, dels seus entrenaments, presumint de cos o amb la seva parella. Encara que ha descansat al llarg de tot l'estiu, la 'influencer' comença la temporada de tardor amb més treball que mai. 

Caldrà esperar per a conèixer si la jove ‘influencer’ deixa alguna de les seves activitats a un costat per a evitar que l'estrès torni a jugar-li una mala passada, tal com la hi està jugant ara, segons ella mateixa ha relatat.


Comentaris

envia el comentari