Rocío Flores en un plató de Telecinco

Les reaccions al 'look' de Rocío Flores pel seu aniversari que no li han fet gràcia

La néta de 'la més gran' es troba en el seu millor moment professional

Durant anys la seva vida a penes ha suscitat interès, no obstant això des que sortís a defensar al seu pare, Antonio David Flores, quan aquest estava participant en 'GH VIP', la fama de Rocío Flores ha anat en augment fins a tal punt que tot el que fa o diu es converteix en notícia.

Les seves discussions amb la seva mare, la vida que porta amb la seva parella o fins i tot la roba que vesteix es poden convertir en trending topic en tan sols uns segons. Si fa uns mesos la jove era durament criticada per gastar-se més de 1.000 euros en unes sabatilles, aquesta vegada la néta de Rocío Jurado ha tornat a ser criticada pel seu estilisme.

Rocío Flores fa 24 anys 

Fa uns dies, Rocío Flores pujava una fotografia al seu compte d'Instagram presumint de cos i celebrant el seu 24 aniversari amb uns globus gegants. Enfundada en una bonica faldilla de tub de cuir negre, una samarreta bàsica negra i uns tennis negres i blancs de Michael Kors, la filla major d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco posava com una ‘influencer’ davant els seus milers de seguidors.

Després de pujar la fotografia, la publicació rebia desenes de comentaris negatius on la hi acusava de gastar-se molts diners en sabatilles i del mal gust que suposava posar-se una faldilla de cuir amb unes sabatilles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a todos por haber dedicado un minuto en felicitarme , súper agradecida y muy afortunada

Una publicación compartida de Rocio Flores (@rotrece) el

Molts altres aprofitaven la publicació de la jove per a acabar criticant les múltiples retocs estètics que portava damunt amb tan sols 24 anys recentment complerts. 

Malgrat les crítiques dels seus 'haters' i als continus problemes als quals es veu exposat el seu pare, la veritat és que el 2020 està sent un bon any per a la jove, que ha facturat milers d'euros a causa de les múltiples exclusives que a protagonitzat en diversos platons de televisió i en revistes. Gràcies a elles, la néta de 'la més gran', pot presumir de poder comprar, i lluir, roba de marca.