Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Les paraules d'Isa Pantoja que han deixat en xoc la seva mare: «Ho respecto, però...»

Les últimes declaracions d'Isa Pantoja no agradaran gens a la seva família i li compliquen més que mai la seva tornada a Cantora

Isa Pantoja sosté que estar dins de 'La Casa Fuerte' li permet allunyar-se de la polèmica familiar que ara mateix s'està vivint entre els Pantoja-Rivera i que tenen com a punt de partida l'herència de Paquirri, la qual no s'hauria gestionat de la millor manera possible i que ha acabat dinamitant completament qualsevol llaç familiar que existís entre ells. En aquest moment és molt difícil estar en un punt intermedi, i és per aquest motiu que tothom ha hagut de posicionar-se en algun dels dos bàndols, no deixant cap dubte entre qui és el bo i qui és el dolent.

Anabel Pantoja ha decidit segurament el camí més complicat, mostrant-se públicament neutra i sense voler posicionar-se amb cap de les dues parts. La col·laboradora de 'Sálvame' té por que si es posiciona a favor del seu cosí o del seu oncle signifiqui partir peres amb l'altra part o, el que seria pitjor, que si finalment la relació entre ells se solucioni, acabi sent ella la repudiada per no haver intervingut perquè el conflicte acabés abans.

A la seva manera, Isa Pantoja està intentant fer el mateix des de 'La Casa Fuerte', però amb la diferència que ella viu en una casa que es grava les vint hores del dia i que a vegades, deixa anar comentaris referits a aquesta disputa familiar que acaben posicionant en un costat de la balança. Si bé és cert que aquest no posicionament públic es podria entendre com un acte de generositat, la mateixa Isa aclaria en directe que no prenia partit per ningú perquè quan ella ho havia necessitat, ningú ho havia fet.

La passada setmana l'organització del 'reality' li va estendre un permís a Isa Pantoja perquè sortís del concurs durant una setmana per poder reunir-se amb la seva mare i passar uns dies a Cantora. Aquesta sortida, que es plantejava com una oportunitat per acostar-se a la seva mare, no va ser ben rebuda per Isabel Pantoja, qui va decidir no respondre les trucades de la seva filla en què volia prendre el pols a la seva mare per veure si era necessari que deixés el seu concurs per reunir-se amb ella.

Ara, Isabel Pantoja podria sumar un nou motiu per no voler a la seva filla a prop de Cantora, la concursant de 'La Casa Fuerte' ha parlat clar i les seves paraules no agradaran.

Isa Pantoja tira per terra el fonament de la seva família

La gala d'aquesta nit tenia com un dels continguts destacats la presumpta nit d'amor que hi va haver entre Antonio Pavón i Isa Pantoja en el passat, un acostament que, segons Antonio David Flores, hauria estat explicat per la mateixa Isa a Asraf abans que comencés el concurs per evitar que s'assabentés un cop estiguessin dins.

Ahir, el programa va posar el vídeo d'Antonio David als concursants i tant Isa com Pavón han negat que això hagués passat mai. Isa Pantoja ha seguit amb la seva explicació, admetent que Pavón és amic de tota la vida de la seva família, estant present en molts dels aniversaris d'Isabel Pantoja i formant part del cercle més proper d'Anabel Pantoja i Kiko Rivera. En veure que aquesta explicació no convencia del tot, Isa ha dit que encara que la seva família és d'origen torero, ella no és res partidària a tot aquest món i que per la professió del seu company de programa, que és torero, no tindria mai res amb ell.

El gran dubte que ara queda és saber que passarà quan Isa abandoni el concurs i hagi de tornar a la vida real. D'una banda, Kiko Rivera ja li va dir a la seva germana que sempre el tindria, tendint-li així una mà quan surti del programa per poder-li aclarir tot el que vulgui. Alhora, té una posició molt més allunyada amb la seva mare i amb la qual encara no ha parlat des que va començar tota la polèmica.