Sorprenent segona resposta d'Isabel Pantoja a Fran i Cayetano

Francisco i Cayetano Rivera exigeixen a Isabel Pantoja els objectes de Paquirri

Isabel Pantoja durant un dels seus concerts
Isabel Pantoja respon als germans Rivera | Europa Press

La guerra pendent des de fa tres dècades entre els germans Rivera i Isabel Pantoja torna a renéixer després de les declaracions de Kiko Rivera sobre l'herència de Paquirri, que va deixar als seus fills.

 

Francisco i Cayetano reclamen el que legalment és seu i l'han formalitzat a través d'un requeriment notarial. La notària María Concepción Medina Achirica ha estat l'encarregada de presentar-se a Cantora per demanar-li a Isabel els objectes de Paquirri per als seus hereus.

 

Isabel Pantoja, que disposava d'un termini de 48 hores per respondre si no volia assumir íntegrament els costos del procés, ha al·legat a la notària «que la fotocòpia és d'escassa qualitat». La resposta de la cantant ha cridat l'atenció perquè en aquesta ocasió no nega l'existència del document que prèviament havia assegurat que no recordava haver signat.

 

La revista '¡Hola!' ha informat en exclusiva que s'ha posat en contacte amb l'advocat de Cayetano i Francisco Rivera, Joaquín Moeckel Gil, per conèixer més sobre el succés. 

Isabel Pantoja guanya temps

El lletrat assegura que «es nota que o no té els documents o els està recopilant perquè no diu res sobre això». A més, Moeckel subratlla que «en primer lloc, no nega que tingui els béns; en segon lloc, no nega l'existència del document, i en tercer lloc, es contradiu fonamentalment amb el que va signar el 24 de setembre de 1987. En aquest document, en el qual hi ha la seva signatura, diu clarament que en cas de divergència aquest escrit primarà sobre l'escriptura del quadern particional».

 

Segons ha informat la revista, el passat 24 de novembre, Fran i Cayetano Rivera van exigir obtenir els béns del seu pare a través d'un notari. 

Kiko Rivera delata la seva mare

Anys enrere, la cantant havia al·legat que li havien robat tots els béns de Paquirri. No obstant això, Kiko Rivera va assegurar que aquest mateix 2 d'agost, va veure tots els objectes presumptament  robats a l'habitació del seu pare.

 

El lletrat dels Rivera va assegurar que, en cas de ser certa l'afirmació del fill de Pantoja i no haver lliurat els béns als seus amos reals, Isabel es podria haver ficat en un bon embolic. Si els béns estan en mans d'Isabel «i l'execució no es compleix a les bones amb una entrega voluntària, estaríem davant dues coses, una execució forçosa, que seria anar a buscar els béns a la finca, i un possible delicte, si és que és així, d'obstrucció a la justícia que seria desobediència», alerta el lletrat Joaquín Moeckel Gil.

 

L'advocat ja va preveure fa unes setmanes que de ser certes les paraules de Kiko, «hauríem de seguir amb l'execució judicial de la sentència civil que condemnava a la senyora Pantoja a lliurar aquests béns als fills». I així s'ha fet. D'altra banda, l'advocat va avançar que no suposaria un problema que la sentència civil fos de diverses dècades enrere, ja que és un procés que «no prescriu».

 

Per ara, Isabel ha tornat a guanyar temps per no entregar els béns a Cayetano i Francisco Rivera. Anirem veient si aquesta vegada, els fills de Paquirri guanyen la partida.


Comentaris

envia el comentari