Els plans amagats de Belén Esteban amb l'herència de Jesulín de Ubrique

Laly Bazán considera que la col·laboradora de 'Sálvame' està interessada en el repartiment de l'herència del seu nebot

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha respost a les declaracions de Laly Bazán | Telecinco

Belén Esteban presumeix d'haver oblidat tot el que va passar amb Jesulín de Ubrique. Recordem que va haver de marxar de la finca Ambiciones perquè no era ben rebuda per la família del torero. No obstant això, la col·laboradora sempre ha dit que no tothom va tractar-la malament. De fet, la germana i la mare de Jesulín sempre han donat suport a Belén, sent les dues persones de la família de Ubrique que han seguit mantenint contacte amb la filla del torero i de la tertuliana de televisió.

La guerra entre Belén i la família de Ubrique segueix viva, ja que la premsa sempre ha comparat les dues dones de Jesulín, la qual cosa molesta molt a María José Campanario i a Belén Esteban. 

Ja fa molts anys que la veterana col·laboradora de 'Sálvame' no parla del seu exmarit i de la família paterna de la seva filla, ja que per desig exprés d'Andrea Janeiro, la seva mare té prohibit fer qualsevol mena de referència o revelar intimitats familiars que afectin la família de Jesulín. Tanmateix, dijous, 'Sálvame' va contactar amb Laly Bazán, tieta de Jesulín.

El programa volia conèixer si és certa la notícia que afirma que la família de Jesulín està preparant Ambiciones per llogar habitacions i zones de la finca per esdeveniments. Laly s'ha cabrejat i ha acabat criticant a Belén Esteban. 

L'herència de Jesulín de Ubrique està en joc

Belén Esteban va afirmar que tots els fills del torero haurien de ser considerats per igual, sense fer distincions entre ells. No és la primera vegada que la col·laboradora reclama un lloc en la família de Ubrique per a la seva filla. El contacte entre el torero i la seva filla és inexistent i fins i tot la col·laboradora ha afirmat en diverses ocasions que el seu exmarit no sap on estudia la seva filla.

Laly Bazán ha dit que Belén Esteban segueix obsessionada amb la vida del seu ex, tirant la pedra i amagant la mà. Laly ha anat més enllà i ha afirmat que Belén Esteban està molt interessada en l'herència del seu exmarit. Tanmateix, Belén Esteban ha afirmat que no té gens d'interès i ha dit que aquesta senyora no representa la família i que, a més, està farta d'ella.

Cal recordar que, en més d'una ocasió, Laly Bazán ha posat entre les cordes a la seva família política, filtrant dades i opinant públicament sobre temes molt seriosos que acabaven posant en perill la imatge de tota la família Janeiro.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut recordar el dia de les seves noces amb Miguel. Aquell dia la seva filla va dir-li el que opina d'ella i del seu nou marit, un missatge que Belén recorda constantment quan pensa en l'educació que li ha donat a la seva filla.


Comentaris

envia el comentari