YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alejandra Rubio denuncia les últimes amenaces rebudes: «estic espantada»

La filla de Terelu Campos no acceptarà insults sobre el seu físic

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio ha confessat que té por | GTRES

Alejandra Rubio està vivint una vida molt semblant a la de la seva mare, ja que totes dues han estat en el punt de mira per tenir una mare famosa. Tot i això, per a molts, Terelu Campos s'ha guanyat tenir certa reputació en el món de la comunicació, i la col·laboradora de 'Viva la vida' ha aconseguit ser Terelu i no 'la filla de Maria Teresa Campos'.

No obstant això, Alejandra Rubio ho té molt més difícil, ja que ella no ha aconseguit mèrits propis per guanyar-se un lloc de treball fix en programes com 'Viva la vida'. Malgrat que Alejandra Rubio està molt contenta amb la seva vida actual, també rep moltes crítiques.

Abans de complir la majoria d'edat, Alejandra ja era molt coneguda a les xarxes socials amb milers de seguidors. Ara, sent major d'edat, ha decidit seguir el camí de la seva mare a la televisió. Tanmateix, la jove segueix molt activa a Instagram, xarxa social en la qual rep moltes crítiques, tantes que fins i tot  ha reconegut estar espantada.

És cert que la jove ha demostrat ser molt sensible, ja que en una de les seves primeres aparicions en un plató de televisió va sortir plorant després de rebre crítiques. I amb Instagram li està passant el mateix, així que ha decidit denunciar-ho: «Les persones que em seguiu des de fa temps sabeu que soc una persona que no dona importància a les crítiques, però ara més que mai estic veient molt odi a la xarxa, i m'espanta», ha confessat la filla de Terelu Campos.

Alejandra Rubio confessa la seva por

Ella mateixa ha reconegut que és habitual que li arribin certes crítiques, però que les últimes que ha rebut l'espanten de debò: «Direu que ens exposem a això i sí, és clar que estem exposats que ens digueu el que penseu, a 'No m'agrada la teva roba; no m'agraden els teus cabells; no em sembles guapa; no m'agrada X'. Això m'és igual», ha afirmat Alejandra Rubio.

El que la neta de Maria Teresa Campos no tolera són altres comentaris que està començant a rebre. «Em fas fàstic; no encaixes en cap lloc; quin fàstic de persona, estàs grassa, ets anorèxica, tant de bo moris, i molts altres insults innecessaris que personalment m'entren per una orella i em surten per l'altre», ha afegit la jove 'influencer'.

La filla de Terelu Campos no entén com pot existir aquesta gent. Ella mateixa ha reconegut que pot entendre que la critiquin, ja que s'exposa a això, però no acceptarà insults. «Em fa moltíssima pena veure gent així. Una persona que és capaç d'entrar en un perfil a dir barbaritats és completament infeliç», ha explicat Rubio. El que està clar és que per desgràcia la jove haurà de viure amb això, ja que les xarxes socials són molt perilloses.

Per evitar que això vagi a més, Alejandra Rubio ha decidit explicar-ho i mostrar la seva tristesa. La filla de Terelu Campos ha arribat a sentir por per alguns comentaris. Malauradament són molts els famosos que són increpats en les seves xarxes. Alguns d'ells fins i tot han reconegut que han estat amenaçats de mort.


Comentaris

envia el comentari