La presentadora del temps a Antena 3, Himar González

La presentadora del temps d'Antena 3, ingressada a l'hospital

Antena 3 haurà de buscar a una substituta

Antena 3 tanca la setmana amb una mala notícia. Himar González, la presentadora del temps dels informatius del cap de setmana, acaba de comunicar que està de baixa. Himar ha volgut comunicar a les seves xarxes socials que estarà un temps absent, ja que ara mateix està ingressada a l'hospital: «Estaré ingressada un temps a l'hospital amb patologia (# noCovid19) que s'ha complicat una mica, però que hem agafat a temps», ha reconegut en les seves xarxes socials.

Ja fa molts anys que Himar s'encarrega de la secció 'El Tiempo' i previsió meteorològica d'Antena 3, sent així una de les presentadores més reconegudes del nostre país. És per això que ha volgut mostrar la realitat als seus fans amb una fotografia a l'hospital, on a primera vista se li veu bastant afeblida.

Himar dona les gràcies al personal sanitari

Himar González ha volgut mostrar en les seves xarxes socials que no es troba gaire bé, i és per això que ha publicat una fotografia on surt ella a l'hospital. Amb la fotografia, a més, ha volgut donar les gràcies a tot el personal sanitari, que ara més que mai està treballant de valent. Tots sabem que els efectes de la pandèmia han provocat que aquest sector sigui un dels més vulnerables.

«A @quironsalud m'estan cuidant de meravella. Així que no tinc cap dubte que ens veurem aviat, amb més força», ha comunicat a les seves xarxes socials. Ella mateixa ha volgut aprofitar la publicació per animar els seus seguidors en aquests durs moments que està vivint el país per la pandèmia de la Covid-19. «No tinc cap dubte que ens veurem aviat, amb més força! Sigues feliç. Viu. Bon dia, món. Gràcies per la vostra companyia, sempre», ha finalitzat la presentadora d'Antena 3.

Himar és la presentadora que protagonitza els caps de setmana amb Matías Prats i Mónica Carrillo. Sent física de professió, junt amb Roberto Brasero formen el millor equip de professionals de l'espai meteorològic.

La canària té 30.000 seguidors a les seves xarxes socials. És per això que ha volgut que ells siguin els primers a assabentar-se de l'ingrés hospitalari. De moment, es desconeix la causa exacta d'aquesta hospitalització. El que ha volgut remarcar és que no té res a veure amb el coronavirus. De fet, la canària està molt conscienciada amb tot el que està passant. Segons expliquen diversos mitjans, Himar és una apassionada de l'esport a l'aire lliure.

Segurament Antena 3 trobarà a faltar a Himar, ja que per a la cadena sempre ha estat algú imprescindible. Ara només cal esperar per saber quant temps trigarà a tornar al plató d'Antena 3. De moment segueix ingressada a l'hospital i tot apunta que en uns dies rebrà l'alta. Segur que ella mateixa serà l'encarregada d'anar actualitzant el seu estat de salut en el seu compte d'Instagram.

La cadena privada està tenint moltes baixes. Per exemple, dimecres Malú no va estar en l'emissió de la gala 'Mask Singer' per problemes de salut. Aquest cap de setmana veurem qui és la persona encarregada de substituir a Himar González. Probablement serà Roberta Brasero, que ampliarà la seva jornada.