Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

L'acord que tindrien Chabelita i Asraf per ser infidels mútuament

José Antonio Aviles ha assegurat que hi ha un acord entre la parella que els permet tenir relacions amb altres persones

L'aparició del 'Cantora crest' ens està demostrant que l'actualitat de 'La Casa Fuerte' no es basa només en el que passa dins de la casa, ja que moltes de les trames comencen a l'exterior i després es traslladen a la vida del 'reality'. La gala d'aquesta nit passada començava amb un José Antonio Avilés advertint que tenia una informació privilegiada i que vindria a dibuixar a la perfecció la mena de relació que tenen Isa Pantoja i Asraf Beno.

Jorge Javier Vázquez li ha dit que només avancés un titular per a més tard desenvolupar la informació. Finalment, el col·laborador no ha tingut temps d'explicar en la seva plenitud aquests detalls, tot i que no ha calgut perquè s'ha pogut entendre tot sense massa paraules. Avilés ha afirmat que hi ha un acord entre la parella i que els permetria tenir relacions amb terceres persones, fet que li donaria certa normalitat a les infidelitats que abans eren notícia, dia si i dia també, i que d'un temps fins ara, ja no apareixen en els mitjans de comunicació.

Belén Ro, i basant-se en les dades de José Antonio Avilés, ha dit que per entendre aquesta història hauríem situar-nos en la festa de cap d'any a Cantora, on va ocórrer una escena sexual en un sofà del menjador principal de la llar. Segons sembla, allà Asraf Beno va fer una cosa que deixaria molt mal a la relació que té amb la filla d'Isabel Pantoja. Veurem si en els pròxims dies es donen noves dades d'aquest surrealista acord entre una de les parelles protagonistes de 'La Casa Fuerte'.

Asraf acusa Isa Pantoja de les seves inseguretats

La nova edició de 'La Casa Fuerte' està destapant la veritable relació amorosa que tenen Isa Pantoja i Asraf Beno. Durant molt temps han viscut allunyats de l'escena pública i enrere havien quedat els primers passos de la jove amb les seves anteriors parelles, acompanyats de diversos amants que enaltien com mai la vida amorosa de la filla d'Isabel Pantoja.

Avui, i gràcies a unes imatges inèdites a l'habitació de la parella, hem vist que la relació no seria tan idíl·lica, arribant a límits per a res recomanables i que deixarien en evidència el bon estat de la relació. El mateix Asraf hauria confessat que des que està amb Isa, les seves inseguretats haurien augmentat, cosa que li estaria passant factura a ell, però també a la seva relació de parella.

El jove s'hauria molestat molt quan els dos participaven en una prova conjunta amb la resta de concursants del programa. Asraf sentia que la seva noia estava millor integrada amb la resta de companys que amb ell mateix, i això va fer que ell se n'anés enfadat a l'habitació sense dir-li res a la seva noia.

Aquest enuig es va traslladar a l'hora de dormir i va ser llavors quan es va destapar una gran discussió entre tots dos. Asraf va recriminar la falta de suport d'Isa i aquesta li intentava fer veure que sí que li recolzava i li repetia una vegada i una altra que estava en el concurs per viure l'experiència amb ell i corroborar el bé que va la relació, cosa que s'ensorraria en qüestió de segons.

Isa recriminava a Asraf que no volgués tenir relacions amb ella, un tema que després ha intentat explicar a Jorge Javier Vázquez, indicant que no volia tenir relacions al llit perquè això podria molestar molt a la seva família. Isa, en un intent de donar suport a la versió del seu noi, explicava que quan tenien relacions ho feien en la intimitat que els ofereix el bany, l'únic espai de la casa que no té càmeres.