Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Un ex de 'Sálvame', nou nòvio de la cantant de 'La Oreja de Van Gogh'

Leire Martínez està molt feliç per haver tornat a trobar l'amor

Avui, el grup espanyol 'La Oreja de Van Gogh' està d'actualitat perquè un dels seus membres està sortint amb algú de l'univers 'Sálvame', concretament, es tractaria de la seva cantant, Leire Martínez, que sembla haver trobat l'amor en braços del que va ser saxofonista del programa, Miguel Sueiras, qui participava en la secció 'Club del espectador', presentada per Kiko Matamoros. Sueiras és un artista que fa més de vint anys que treballa en el món de la música, i sembla que ha estat la revista 'Qué me dices!' la que ha descobert la nova relació, convertint-la en protagonista de la seva última portada.

Leire Martínez, portada de revista

Amb una fotografia, on l'artista i el músic passegen agafats de la mà pel carrer, és com l'esmentada publicació comparteix la seva història d'amor. Aquesta instantània es troba en la seva portada sota el següent titular: «La cantant de 'La Oreja de Van Gogh' té nou xicot».

Ja a les pàgines interiors de la revista s'explica que la parella ha estat enxampada molt acaramel·lada per Madrid, on se l'ha pogut veure no només passejant sinó també prenent alguna cosa en una terrassa, i fins i tot visitant el Museu Reina Sofia. I en tot moment Leire i Miguel no han amagat el seu amor, ja que no han deixat de prodigar-se petons i gestos d'afecte. Malgrat això, per ara es desconeix si fa molt que estan sortint o si és una història recent.

La cantant oblida els seus anteriors fracassos amorosos

És evident que Leire Martínez està feliç perquè ha tornat a trobar l'amor. Un amor que ha aconseguit després que l'any 2018 se separés del seu marit (Jacobo Bustamante), amb qui s'havia casat el 2014, després d'un any de relació i que tenen un fill en comú que té 5 anys. No obstant això, potser la parella més coneguda de la cantant va ser l'actor granadí Antonio Velázquez. Un intèrpret famós, sobretot, pels seus papers en sèries com a 'Paquirri', 'Sin tetas no hay paraíso' o 'Tierra de lobos'. Però, la seva relació només va durar tres anys, de 2010 a 2013.

Aquestes dues històries d'amor no van funcionar i van acabar en ruptura. No obstant això, l'artista basca ara torna a somriure i a creure en l'amor, el qual  li ha arribat en un moment en què també està molt feliç professionalment perquè amb 'La Oreja de Van Gogh', que va tenir com a primer vocalista a Amaia Montero, està recollint bons resultats amb l'últim disc: 'Un susurro en la tormenta'. Aquest àlbum va veure la llum el passat mes de setembre i ha aconseguit estar en el número u a 'iTunes', on el seu èxit es deu sobretot gràcies al seu primer 'single', que té per títol 'Abrázame'.

Moment de màxima felicitat

A més, la relació de Leire Martínez i Miguel Sueiras sembla que ha ajudat l'artista a estimar-se més que mai, ja que a l'última publicació que ha realitzat en el seu perfil d'Instagram ha pujat una fotografia de si mateixa, acompanyada d'un text en què parla del pas del temps i de la bellesa.

Així, aposta per estimar-se un mateix i donar-li valor a les empremtes que la maduresa va deixant, fets els quals expressa mitjançant frases com aquestes: «Accepta't, ets meravellosa dona!!! I els matisos de l'edat t'aporten més personalitat!!! A més, sempre pots envoltar-te de gent que t'estimi i t'ajudi a veure't més bonica del que ja ets!!! (Com em passa a mi)». És clar, que Leire està encantada en tots els sentits per l'etapa que està vivint.