Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Ataquen Pilar Rubio per perjudicar la salut del seu bebè: «Té només 3 mesos»

Les xarxes socials han esclatat contra la presentadora

La presentadora Pilar Rubio està acostumada a ser focus de les crítiques a les xarxes socials. I és que s'han posat en dubte des dels seus estilismes, fins a les seves feines. No obstant això, potser els comentaris més durs contra ella han arribat pel seu paper de mare. Així, per exemple, molts internautes 'se li han tirat a sobre' pel tall de cabell dels seus fills.

Doncs bé, ara ha tornat a ser atacada com a progenitora a les xarxes socials. En concret, l'han criticat per una fotografia que ha compartit i que mostra el seu quart fil, Máximo Adriano, que va néixer al juliol, en una postura gens recomanable.

La fotografia de la polèmica

Justament aquest diumenge la dona de Sergio Ramos compartia la imatge que està fent esclatar molts usuaris a la xarxa. En concret, Pilar Rubio va penjar al seu compte d'Instagram una fotografia amb els seus quatre petits, durant la la festa que van organitzar a casa pel cinquè aniversari de Marco. En aquesta, els seus tres fills grans apareixen de peu al costat del pastís i, el més petit, apareix adormit i el porta ella en una motxilla que porta al pit. 

El gran absent en la instantània és el pare, que es troba concentrat amb la selecció espanyola. No obstant això, no va dubtar a respondre la publicació amb un missatge: «Us estimo a tots!!!».

El perquè de les crítiques a Pilar Rubio

Si en aquests moments són moltes les crítiques que està rebent la presentadora és precisament per la manera de portar el seu nadó. Així, el primer que s'ha criticat és que el porta en una motxilla que no és adequada. Segons els internautes, no és ergonòmica.

De la mateixa manera, també se l'ha atacat de forma contundent perquè el seu fill no està ben col·locat. En concret, hauria d'estar amb la cara cap a la seva mare. I a això s'afegeix també el fet que la posició del petit, sobretot la de les seves cames, no és l'adequada. D'aquí que s'hagi establert que Pilar Rubio ha actuat de manera imprudent posant en perill el benestar del seu petit.

Els missatges crítics dels internautes

Com hem esmentat, són molts els seguidors de la presentadora que l'han atacat durament després de veure la foto. Els motius, que ja hem esmentat, els han portat a deixar-li comentaris molt crítics, entre els quals podem ressaltar alguns com aquests:

  • «Amb els diners que tens i que no tinguis una motxilla ergonòmica en condicions...».
  • «Aquesta posició del nadó no és bona per als malucs».
  • «Que portis així el teu bebè té nassos».
  • «Pobret el petit en aquesta motxilla. Utilitza'n una d'ergonòmica».
  • «Em fan mal els ulls de veure com porta el nadó. Només cal veure la postura que té el pobre».
  • «No em puc creure que, després de tres fills i amb els teus recursos, portis tan malament el teu quart fill».
  • «Pilar, si us plau, porta el nadó a l'inrevés i en una motxilla ergonòmica. Fes-ho per la salut de la teva esquena i la del teu bebè».
  • «Quatre fills i encara no t'has assabentat que no es porta de cara cap al món. No ho entenc».
  • «Molt assessorament per lluir tipus, però, filla, per traginar no. I més tu, que et pots permetre una molt bona motxilla».

Com has pogut llegir, les crítiques cap a Pilar Rubio són clares i contundents per la manera de portar el seu fill petit. Ella, de moment, ha volgut mantenir-se al marge de la polèmica i no ha dit res al respecte. Això sí, ha tingut també algun defensor, que planteja el que potser va col·locar en aquesta postura a Máximo Adriano únicament per a la foto. Podria ser, és clar, però, i l'elecció desafortunada de la motxilla?