Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Preocupació per l'estat de salut d'Isabel Pantoja: «Està medicada»

L'artista no ha sortit de Cantora des del divendres passat

Sense cap mena de dubte, Isabel Pantoja és la persona més perseguida per la premsa a Espanya després de les dures declaracions del seu fill, Kiko Rivera, el divendres passat, al programa especial que va presentar Jorge Javier Vázquez. La 'tonadillera' està molt en el punt de mira per molts motius, des dels personals amb el seu fill, fins als judicials. Són moltes les xifres que no quadren i el seu propi fill ha reconegut que està molt decebut amb la seva mare.

La família Rivera està completament trencada pel que Isabel Pantoja va fer amb ells. Després de descobrir-se que els vestits i els objectes de Paquirri segueixen estant a Cantora, han sigut molts els que han volgut desplaçar-se cap al lloc on viu la cantant. Allà han estat tots els mitjans esperant una possible reacció de l'artista. Sembla que, amb aquesta història, s'hagi retrocedit 20 anys enrere. Les portes de Cantora han estat abarrotades de periodistes i de reporters intentant aconseguir una mínima reacció d'Isabel Pantoja.

'El programa de Ana Rosa' ha estat un dels programes que s'ha desplaçat fins a la porta de la mateixa finca per saber quina és la situació actual de la 'tonadillera' després de conèixer tot el que va dir el seu fill divendres passat. Sembla, segons han informat en el programa presentat per Ana Rosa, que la 'tonadillera' ha reaccionat al que ha passat amb Kiko. La reportera del programa, Adriana Dorronsoro, ha explicat que Isabel Pantoja es trobaria en un delicat estat de salut des del passat divendres.

«Isabel està medicada, no surt del llit des de divendres, no parla amb ningú, ni amb el seu germà Agustín Pantoja», ha explicat la periodista de 'El programa de Ana Rosa' des de les portes de Cantora. Aquesta història portarà molt d'enrenou; tant que, fins i tot, se segueixen esperant noves informacions sobre el que va dir Kiko Rivera. L'herència de Paquirri, les propietats d'Isabel i la relació maternofilial estan sent els temes que estan ocupant tots els programes del cor, així com les portades de totes les revistes.

Isabel Pantoja no està bé

'El programa de Ana Rosa' segueix tenint una especial cobertura sobre aquest cas. Adriana Dorronsoro també ha volgut explicar com es troba l'entorn de la 'tonadillera'. «L'entorn de la cantant està molt preocupat, ella està en estat de xoc, paralitzada i catatònica», ha comentat la reportera. Els fans d'Isabel segur que estan molt preocupats per l'estat de salut de l'artista.

Tot apunta que Isabel Pantoja va veure el programa, o almenys li van explicar, i que a partir d'aquí ha caigut en un xoc absolut. El seu fill Kiko Rivera va arribar a reconèixer que la seva mare podria ser una mala persona, que l'únic que vol són els diners. «No sé si va veure l'entrevista, però li han explicat moltes coses i està amb atacs d'ansietat», ha reconegut Adriana Dorronsoro. Des de 'El programa de Ana Rosa' estan intentant aconseguir alguna declaració d'Isabel Pantoja, que haurà de sortir de casa en algun moment. No obstant això, sembla que des del divendres passat està tancada a Cantora. 

Si l'entrevista de Kiko Rivera a 'Lecturas' ja la va capgirar, ara Isabel Pantoja està profundament dolguda per tot el que ha passat, ja que l'han acusat d'accions molt greus de les quals el seu fill té proves. De moment, caldrà esperar hores, dies o setmanes per veure Isabel Pantoja sortint de casa seva. Per si no n'hi hagués prou, 'El Programa de Ana Rosa' i 'Ya es mediodía', presentat per Sonsoles Ónega, han pogut accedir a un tram de la finca en què habitualment hi ha treballadors realitzant tasques al camp, però, per a sorpresa de molts, des de divendres no hi ha ningú treballant i ningú ha sortit ni ha entrat de Cantora aquests dies.