Primer pla de la cantant Rozalén en un acte promocional de l'Associació Espanyola contra el Cáncer i Ausonia

La cantant Rozalén, devastada per la pèrdua de qui més estima

La cantautora manxega plora la mort de la seva àvia a les xarxes socials

Aquest any 2020 està sent molt trist per a tots per la terrible pandèmia del coronavirus. S'han de lamentar moltes pèrdues en un any nefast que tots desitgem que acabi com més aviat possible. I, parlant de tristeses, la cantant espanyola Rozalén ha patit la pèrdua d'un ésser estimat en les últimes hores, que l'ha deixat totalment devastada. La d'Albacete ha demostrat l'amor que professava a la seva àvia, morta recentment, i a la qual adorava.

A través de les seves xarxes socials, la famosa cantant ha compartit la dolorosa notícia de la pèrdua de la seva àvia, la persona que més ha inspirat a Rozalén per escriure les seves nombroses cançons, de qui tantes reflexions va treure a la llum i en tantes ocasions va emocionar. Fa escassos dies, una altra cantant espanyola com la soprano Ainhoa Arteta també recordava la seva difunta tieta a través de les xarxes socials.

El trist comiat a l'àvia de Rozalén a les xarxe

Al costat d'una tendra fotografia, Rozalén ha escrit a les seves respectives xarxes socials, Instagram i Twitter: «La vaig compartir amb els qui m'escolteu... Perquè la seva vida i els seus ensenyaments eren dignes d'observar amb atenció. Avui el cor de la meva àvia ha deixat de bategar... I he comprès que ningú està preparat per veure partir a qui s'estima. Gràcies a la tercera planta de Pal·liatius del Perpetuo Socorro d'Albacete perquè aquests dies durs, veient-vos treballar, han estat menys durs. És per fer-vos un monument... Celebrarem el seu tros de vida encara que la trobem a faltar. Gràcies a tots els que l'heu estimat tant...».

És sabut per tothom que Rozalén sempre ha tingut un gran afecte especial cap a la seva àvia i, com ella mateixa ha confessat, l'artista manxega s'ha amarat de les vivències de la seva àvia i les seves reflexions de vida com a mètode d'inspiració per escriure moltes de les seves cançons. La relació entre àvia i neta era d'allò més propera i avui dia Rozalén lluita per superar una pèrdua que li dol en l'ànima.

Des que rebia la trista notícia, Rozalén mai s'ha sentit sola i ha pogut llegir milers de missatges de suport procedents de la seva família, amics, fans, companys del sector musical i molts més. Innombrables missatges d'afecte que segur que donen tota la força del món a Rozalén per intentar superar aquest mal tràngol en la seva vida.

La seva àvia, una font d'inspiració per a l'artista

El que s'endú la seva àvia és haver vist com la seva neta ha tingut nombrosos èxits al llarg de la seva carrera, i sobretot ha pogut presenciar la seva major popularitat en els últims anys. Rozalén és una de les cantants més consolidades d'Espanya per la qualitat de les seves cançons i especialment per la seva originalitat. A més, sempre que pot, lidera diferents causes socials en el marc de les seves cançons, iniciativa que sempre ha estat un orgull per a la seva estimada àvia.

Abans que la seva àvia morís, Rozalén va poder regalar-li la seva última cançó treta al mercat, 'El árbol y el bosque', un 'single' carregat de vitalitat i sons diferents, que de ben segur va encantar a la seva àvia. Ara, tot i el patiment viscut, toca tirar endavant i curar les ferides d'una pèrdua que ha dolgut moltíssim a la cantant, nascuda a Albacete.