Sorpresa pel nou 'look' de Mónica Hoyos: nou tractament estètic

La presentadora ha fet públic el seu últim retoc estètic

La presentadora i actriu Mónica Hoyos visiblement enfadada en un plató de televisió
Mónica Hoyos revela el seu últim retoc estètic a través de les seves xarxes socials | GTRES

Cada vegada són més les famoses que aposten per la cirurgia estètica per tal d'intentar dissimular les imperfeccions. L'última a fer-ho ha estat la presentadora i actriu Mónica Hoyos. L'exparella de Carlos Lozano, ha compartit amb els seus seguidors el canvi, que sens dubte no ha deixat indiferent a ningú. 

La que va ser concursant de 'GH VIP' s'ha sotmès a un nou retoc estètic, cada vegada més sol·licitat per les nostres famoses: una sessió de massatges que ajuden a desfer-se del greix i a eliminar líquids de la zona abdominal.

Després d'anar a una coneguda clínica madrilenya, la presentadora de televisió no ha dubtat en compartir el seu abans i després amb tots els seus seguidors per demostrar l'efectivitat del tractament. Estirada a la llitera de la clínica i visiblement feliç, Mónica Hoyos mostrava orgullosa el seu nou abdomen al seu compte d'Instagram.

Contenta amb el resultat, l'exparella de Carlos Lozano ha parlat sobre la comoditat i com és de senzill el tractament. A més, ha explicat en què consisteix la tècnica 'dreno detox'. Un tractament que ja s'està posant de moda entre les nostres 'it girls', com per exemple Violeta Mangriñán, ja que no implica passar per quiròfan com ara l'abdominoplàstia que s'havia realitzat en el seu moment Letizia Sabater.

«Sense màquines, només amb les seves mans. Abans de començar i en acabar. Mireu com se m'està apujant el gluti. El meu cul ja no és el que era, és un altre. Déu meu, caldrà ensenyar-li a algú», assegurava la presentadora entre rialles.

Sens dubte, Mónica Hoyos ja és tota una 'influencer' en xarxes socials, on compta actualment amb més de 160.000 seguidors. En el seu perfil d'Instagram acostuma a explicar el seu dia a dia, per això no és estrany que la clínica hagi decidit finançar el seu tractament a canvi de publicitat a les xarxes socials.

En aquesta ocasió, la presentadora no ha dubtat a parlar sobre els beneficis del tractament de manera totalment oberta per tal d'intentar 'vendre'l'. Sens dubte, veient les imatges de l'abans i el després, el tractament és efectiu.

Les altres operacions de Mónica Hoyos

La veritat és que aquesta no és l'única operació o retoc estètic que s'ha realitzat la presentadora. Durant aquests anys, Mónica Hoyos s'ha sotmès a diferents retocs estètics. Retoc nasal, àcid hialurònic, bòtox i augment de pit són alguns dels retocs i operacions que l'exparella de Carlos Lozano s'hauria realitzat abans d'arribar als quaranta anys.

A mesura que passen els anys, Hoyos es mostra cada vegada més jove i no dubta fins i tot en realitzar diversos balls sensuals a la xarxa social Tik Tok com si fos una adolescent. A més de sotmetre's a diversos retocs estètics, la presentadora també manté una vida molt activa amb exercici físic, la qual cosa ajuda que mantingui aquest cos espectacular amb quaranta-tres anys.


Comentaris

envia el comentari