L'actor Ruben Cortada en un partit de tennis

Rubén Cortada, irreconeixible i amb canvi de look (portava 2 anys desaparegut)

L'actor cubà ha publicat una imatge a les seves xarxes socials lluint un 'look' totalment diferent

Rubén Cortada ha estat un dels homes més atractius i desitjats del món televisiu després de protagonitzar una de les sèries amb més èxit de Mediaset junt amb Hiba Abouk i Álex González, 'El Príncepe'.

No obstant això, després del seu paper protagonista en aquesta seria, el conegut actor cubà ha aparegut ben poc en televisió. L'últim cop que va aparèixer a la televisió va ser entre 2017 i 2018, on va participar en la sèrie 'Ella es tu padre'. Però, què ha fet Cortada fins ara?

El nou 'look' de Rubén Cortada

Acostumats a veure'l amb els cabells curts, sorprèn el gran canvi de 'look' que s'ha fet l'actor. Ara, el cubà llueix una gran cabellera i una frondosa barba que el fa passar pràcticament desapercebut.

Rubén Cortada ha compartit diverses imatges a través del seu compte d'Instagram on se'l pot veure presumint de nou aspecte. Malgrat el seu gran canvi físic, el cos de l'actor continua sent escultural, o així ho hem pogut comprovar en una de les seves fotografies, on apareix a bord d'un vaixell.

«Us confesso que controlar aquests aparells és una de les meves passions», escrivia a la publicació, que se'l pot veure molt feliç. Malgrat el seu gran canvi físic, Rubén Cortada segueix sent un dels homes més desitjats en les xarxes socials. De fet, les seves seguidores no dubten en llançar-li floretes a través dels comentaris o fer-li un 'like'.

La seva trajectòria a Espanya

Sens dubte, i malgrat que en els últims anys ha estat desaparegut del món televisiu, Rubén Cortada ha estat tot un descobriment per a tots els espanyols i espanyoles.

El cubà abandonava el seu país per començar la seva carrera com a model a Espanya, on ha treballat amb marques tan prestigioses com Jean-Paul Gaultier, Custo Barcelona, Guess o Roberto Verino. Marques que el van posicionar com un dels models més requerits en aquells temps.

A Cuba, Rubén Cortada ja havia fet els seus primers passos com a actor en el teatre, però el seu salt a la petita pantalla es va produir a Espanya, concretament el 2011, quan va actuar a 'Bandolera'. En 2013, va saltar a la fama amb la sèrie 'El Príncepe', sèrie que va ajudar-lo a formar part, més tard, de sèries com 'Olmos y Robledo' o la minisèrie, 'Lo que escondían sus ojos', que va protagonitzar junt amb Blanca Suárez.

Després de tota la fama, Rubén Cortada decidia agafar-se un descans, entenem que per passar més temps amb la família, arribant fins i tot a esborrar qualsevol rastre d'ell en les seves xarxes socials. Tant és així, que fa uns mesos el cubà va decidir tornar al món virtual publicant una imatge on apareix despullat. 

Encara que encara no ha revelat res, la veritat és que tot fa pensar que l'actor estaria a punt d'embarcar en un nou projecte professional i que fins i tot el seu nou 'look' podria ser un requeriment per interpretar a algun personatge.

Segur que els milers de fans d'aquest noi, que va conquistar Espanya amb els seus ulls verds, estaran més que ansioses de veure al model cubà tornant a la televisió. De moment, però, hauran de conformar-se amb les seves xarxes socials.