Primer pla de l'actriu Vanesa Romero

Canvi de vida de Vanesa Romero, de 'LQSA': soltera i no vol tornar amb el seu ex

L'actriu ha confirmat els rumors de ruptura amb Alberto Jiménez

Fa uns dies es publicava que Vanesa Romero podria haver posat fi a la seva relació amb Alberto Jiménez, amb qui portava ja cinc anys. Ara, la coneguda actriu de 'La que se avecina' ha decidit confirmar la notícia, encara que això sí, assegurant que està molt bé.

Després de superar la covid-19, el seu amor semblava idíl·lic, però, l'actriu i Alberto Jiménez han decidit posar fi als seus plans de futur. Riallera i molt contenta, l'actriu sembla estar vivint una segona joventut carregada de projectes molt interessants.

A més d'actuar a 'La que se avecina', Vanesa Romero ha estrenat aquest any la seva primera novel·la, 'Música para Sara', la qual espera poder dur aviat a la gran pantalla. Durant el seu últim esdeveniment, l'hem pogut veure molt feliç, vestida de Karl Lagerfeld per presentar la guia 'Mente en equilibrio. Bienestar psicológico en tiempos de la Covid-19', que ja es pot descarregar a equilibrio.es.

Contenta després de la ruptura amb la seva parella

Segons ha comentat l'actriu per a la revista 'Diez Minutos', aquesta i Alberto Jiménez van decidir posar fi a la seva relació després de la pandèmia, tot i que ha assegurat que «la pandèmia no ha tingut res a veure en la decisió final».

Dura, però molt realista, la model ha volgut recalcar que per a ella «tot té un principi i un final», i sembla que ja era hora de donar un cop de porta i emprendre una segona etapa soltera. A més, Vanesa Romero ha volgut deixar clar que no té pensat reprendre la relació amorosa amb Alberto.

«És un final, final. Si hi ha una cosa que he après amb el coronavirus és viure el present i l'ara», confessava la jove. Això sí, malgrat haver posat fi a la seva relació amb Jiménez, assegura que «no sento que hagi fracassat en l'amor» i que està «orgullosa d'haver viscut històries d'amor precioses».

Alberto Jiménez i Vanesa Romero junts mirant a la càmera
Alberto Jiménez i Vanesa Romero han trencat la seva relació després de cinc anys | Instagram

A més, ha declarat que ara per ara no té cap mena de relació amb Alberto Jiménez. «Tot porta el seu temps. Ara no pots ser el que t'agradaria, però igual en un futur es pot aconseguir com ho he aconseguit amb Alberto Caballero, amb el que em porto molt bé i treballem junt. Tinc clar que amb Alberto tindré una bona relació, almenys per preservar tot el que hem viscut», sentenciava finalment.

Haurà de passar un temps per saber si Vanesa Romero i Alberto Jiménez aconsegueixen ser simplement amics després de tenir aquesta bonica relació durant cinc anys. Així doncs, sembla que la jove ha decidit deixar-se portar per la filosofia del present i deixar enrere tots els plans de futur que tenia junt amb Jiménez. La veritat és que l'actriu sembla tenir molt clar que és el que vol en un futur. 

Caldrà esperar per conèixer com continua el seu paper a 'La que se avecina' i si serà capaç de portar la seva novel·la al cinema. Vanesa Romero ara se centra en els seus projectes i ja ha «estat movent fils» mentre grava la sèrie i participa en diversos curtmetratges i teatres.