Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

La foto que confirma el mal moment econòmic de Belén Esteban

Un any molt difícil per a l'estrella de Telecinco

Belén Esteban està en hores baixes. Últimament, la col·laboradora de 'Sálvame' protagonitza molts titulars que parlen sobre els seus problemes financers. A la premsa espanyola es rumoreja que la situació econòmica de Belén Esteban no és molt favorable, la qual cosa podria confirmar-se amb l'última fotografia de l'estrella de Telecinco.

La fotografia exclusiva de Belén Esteban que confirma els seus problemes econòmics

La col·laboradora de Telecinco ha protagonitzat aquesta setmana la portada de la revista 'Setmana' amb una fotografia en què apareix al costat del seu marit Miguel Marcos. Això sí, el seu marit apareix completament cobert amb la mascareta i amb unes grans ulleres de sol opaques.

Belén Esteban ha volgut celebrar els seus quaranta-set anys concedint una exclusiva a la revista del cor. Una celebració que, a més, li ha donat uns ingressos extres per pal·liar les pèrdues econòmiques que ha patit en l'últim any.

Aquesta decisió de Belén, ha cridat l'atenció perquè l'estrella de Telecinco no acostuma a protagonitzar aquest tipus d'exclusives junt amb el seu marit. Fins i tot quan va vendre l'exclusiva del seu casament, la de Paracuellos va decidir exposar-se ella sola per evitar la sobreexposició de Miguel Marcos, que sempre ha volgut romandre en l'anonimat.

A més, segons ha recollit el portal digital 'Diariogol' «aquestes imatges s'haurien pagat a preu d'or, però ara mateix la xifra és molt similar a la de qualsevol altre rostre».

La vida de luxe de Belén Esteban es desploma després de la seva decisió a 'Sálvame'

En els últims anys Belén Esteban ha vist com el seu interès mediàtic ha anat disminuint. Durant vint anys ha despertat l'interès de la premsa del cor per la relació que va tenir amb Jesulín de Ubrique, les seves polèmiques amb María José Campanario i el seu enfrontament amb Toño Sanchís, entre d'altres.

No obstant això, la col·laboradora ha decidit no parlar de la seva vida privada a la televisió. La de Paracuellos ja ha deixat entreveure en diverses ocasions que la seva presència en els mitjans de comunicació té data de caducitat. Li agrada la seva feina, però la seva família és el més important per a ella. 

Per a Belén Esteban, la sobreexposició pública de la seva vida és cosa del passat. La col·laboradora ha demanat que es respecti la intimitat de la seva família, especialment de Miguel Marcos i la seva filla Andrea Janeiro, que han decidit ser persones anònimes.

Recentment, la col·laboradora es va tornar a enfadar amb la direcció de 'Sálvame' perquè van parlar sobre el seu marit en una de les preguntes a Antonio Montero. Fins i tot, Belén no vol parlar públicament de Jesulín de Ubrique i la seva família. Ara la col·laboradora ha decidit limitar-se a treballar únicament tres dies al plató de 'Sálvame'. 

La nova vida de la col·laboradora

Tot i que la col·laboradora segueix embutxacant-se aproximadament 1.400 euros per la seva feina a 'Sálvame', l'estrella de Telecinco ha vist com els seus comptes bancaris han patit diverses garrotades en l'últim any.

A principis d'aquest 2020, concretament al febrer, Belén Esteban va posar en marxa un dels seus últims projectes empresarials. La col·laboradora va activar una botiga 'online' d'accessoris de luxe per a la llar que, segons sembla, no ha estat molt rendible.

L'elevat cost dels productes, entre els quals s'inclouen espelmes de 30 euros, va provocar que la de Paracuellos hagués de reduir els preus per intentar remuntar. Per si no n'hi hagués prou, Belén Esteban hauria obtingut un balanç econòmic negatiu després de la venda de la casa de Villanueva del Pardillo. A més, l'estiu passat també es va dir que la col·laboradora podria haver gaudit d'unes vacances modestes a Benidorm pels seus problemes econòmics.