Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa se n'afarta en directe: «S'ha acabat...»

Els comentaris del fundador de Podem han provocat l'enuig de la presentadora

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa censura a Monedero en directe: «S'ha acabat...» | Telecinco

Els enfrontaments entre Ana Rosa Quintana i Juan Carlos Monedero ja no sorprenen a ningú. Després de les discussions que va tenir amb la periodista Isabel San Sebastián i amb Ortega Cano fa uns mesos, Monedero no ha dubtat en mantenir una batalla constant amb la presentadora de 'El programa de Ana Rosa'. 

El passat divendres 13 de novembre, el programa va analitzar, com fa tots els matins, l'actualitat política. En aquesta ocasió van comptar amb la col·laboració de representants del PP, el PSOE, de Vox, de Podem i de Compromís.

La queixa de Juan Carlos Monedero sobre els Pressupostos Generals de l'Estat

En aquesta secció, es va parlar sobre els Pressupostos Generals de l'Estat, i va ser precisament quan els partits de dretes van aprofitar per criticar el fet que els pressupostos hagin de ser recolzats per Euskal Herria Bildu (EH Bildu). Un tracte entre partits que ha suposat que el PP li recordi al Govern tota la gent que va morir en mans d'ETA.

Davant aquestes paraules, Juan Carlos Monedero va assenyalar que va ser el PP el que va portar a 200 presos al País Basc quan encara s'estaven produint segrestos. «Això és fals, és un rumor, és mentida! T'ho puc demostrar amb papers», va ser la resposta que va oferir el representant del Partit Popular.

«A mi no em donis lliçons, que hem perdut a molta gent en mans d'ETA. Jo vaig estar quan vam haver d'aixecar el cos de Miguel Ángel Blanco perquè profanaven la seva tomba, per portar-lo al meu poble. Mentre nosaltres lluitàvem contra ETA, tu estaves a Veneçuela assessorant una dictadura per emportar-te 400.000 euros», va seguir argumentant contra el fundador de Podem.

Per la seva banda, Rocío Monasterio, la portaveu de Vox, tot i que li va donar la raó a Monedero, també va atacar al seu partit polític. «El Partit Socialista s'ha arrossegat davant els terroristes perquè en els Pressupostos ens trobem amb el segell d'ETA».

«Alguns heu legitimat que amb el tret al clatell s'arribés a la política, que us dirigissin ara. Aquests Pressupostos obliden i traeixen a tots aquests de l''escut social' que se'ls omple a Podem». «S'han oblidat dels obrers. Les cues de la fam no entenen com els polítics un cop més han prioritzat la despesa política, despesa ineficaç, per sobre d'ells. I, sí, el PP va traslladar presos al País Basc en contra dels seus principis, clar que sí».

La recriminació d'Ana Rosa al fundador de Podem

Davant les paraules dels altres representants polítics, Monedero va fer referència a la Transició per assenyalar com molts franquistes van fer el canvi cap a la Democràcia. Una comparació que no li va fer gens de gràcia a Ana Rosa Quintana i que no va dubtar a rebatre-li. «No parlarem ara del Franquisme i parlar de Fraga. Juan Carlos, s'ha acabat!».

«Uns poden relacionar ETA amb EH Bildu i altres no poden fer-ho amb el franquisme i el PP», va dir llavors el fundador de Podem completament indignat i, a més, va retreure'ls als presents que per a ells hi ha «morts de primera i morts de segona».

Aquests comentaris van acabar de fer enfadar a Ana Rosa Quintana, que no va dubtar en contestar a Juan Carlos Monedero. «Tu has parlat tot el temps que has volgut. Les altres persones també volen parlar perquè per això han vingut. No s'han maquillat perquè no hi ha maquilladors, però són aquí i també han de parlar. Deixa intervenir als altres!», li va rebatre molt enfadada la presentadora.