Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

El caríssim retoc estètic d'Alejandra Rubio que sorprèn els seus seguidors

La filla de Terelu Campos insisteix en el seu canvi d'imatge i ara aposta pel seu somriure

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio sorprèn amb l'últim retoc que es vol fer | GTRES

La més jove de les Campos, Alejandra Rubio, ha tornat a ser el centre d'atenció en xarxes socials i, per descomptat, en la premsa del cor. La influencer ja porta diversos canvis d'imatge en les últimes setmanes i ha volgut continuar amb el seu canvi de 'look' sotmetent-se a un tractament molt elevat de preu per millorar el seu somriure.

En més d'una ocasió Alejandra Rubio ha deixat clar públicament que es preocupa per la seva imatge. Ara ha començat a obsessionar-se amb aquesta, ja que li plouen ofertes televisives del cel i vol estar divina i perfecta per seguir els passos de la seva família i quedar-se a televisió molts anys més.

Els últims mesos han estat plens de canvis per a la filla de Terelu Campos. Ha modificat el seu color de pèl en més d'una ocasió, ha ampliat la paleta de colors de les peces que porta més enllà del negre i ha demostrat que sense deixar de ser fidel al seu estil, li agrada estar a la diana de les tendències de moda i bellesa de la temporada.

El retoc que es vol fer 

Ara, Alejandra ha volgut anar més enllà i ha decidit invertir els seus diners en un caríssim retoc amb el qual canviarà una de les zones del seu rostre, molt visibles i importants en el món televisiu.

Encara que sigui difícil de creure, la gran majoria de productores aposten per presentadors, presentadores, col·laboradores i col·laboradors amb una imatge gairebé perfecta. És per això que pràcticament cada setmana veiem com personatges del món de cor prenen la decisió d'entrar a quiròfan i operar-se.

La jove ha compartit amb els seus seguidors la seva última visita al dentista. Allà s'ha sotmès a una neteja i ha revelat quin és el següent pas que donarà a la consulta del seu odontòleg.

La influencer aposta per l'ortodòncia invisible per millorar la seva dentadura

La neta de Maria Teresa Campos es posarà ortodòncia invisible per millorar la seva dentadura i la seva salut bucodental. Així ho ha explicat ella mateixa a través d'Instagram. De fet, si hi ha la possibilitat, ho farà amb aparells dentals que siguin invisibles. En l'actualitat aquests tractaments estètics tenen un cost que ronda els tres mil cinc-cents euros, fins i tot solen ascendir a molt més. El que està clar és que ella hi invertirà costi el que costi.

La famosa es mostra cada vegada més natural amb els seus seguidors quan es tracta de parlar del tema. Ha madurat, comencen a conèixer aquest món tan complicat, però alhora tan gratificant i vol demostrar al món que pot parlar amb serenitat de qualsevol tema, fins dels seus retocs estètics.

Té present posar-se una mica de llavi dalt

En una de les seves primeres aparicions a Instagram fa uns anys va haver de desmentir una notícia en la qual s'assegurava que la jove s'havia sotmès a una operació estètica, concretament van afirmar que s'havia operat el nas.

Temps després i més propera que mai, Alejandra no descarta fer-se algun retoc i així ho confessa per al seu públic «sí que he pensat en posar-me una mica de llavi a dalt, però crec que la meva mare em deshereta». Si segueix els passos de la seva àvia i la seva mare, probablement seguirà apostant, a poc a poc, per algun altre retoc més. Segur que Alejandra anirà informant per les seves xarxes socials de tots els seus possibles arranjaments.