Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Raquel Bollo

Raquel Bollo ven a Isabel Pantoja: «És el pitjor que et pot passar a la vida»

Raquel Bollo ha opinat sobre la guerra familiar dels Pantoja

Imatge d'arxiu de Raquel Bollo
Raquel Bollo ha opinat sobre la guerra familiar dels Pantoja | Redacció

El conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera no ha deixat indiferent a ningú. Després de l'emissió del programa 'Cantora: l'herència enverinada', on Kiko va parlar sobre els problemes amb la seva mare, han estat diversos els que s'han posicionat a favor del Dj després de veure com s'enfonsava en directe. 

Durant aquest programa, el fill de Paquirri revelava que la seva mare l'havia estat mentint al llarg de tots aquests anys i que s'havia quedat amb gran part de la seva herència. Malgrat ser un tema molt controvertit que de segur donarà molt sobre què parlar, són pocs els famosos que es resisteixen a no opinar sobre la guerra mediàtica entre mare i fill.

Tot i això, una de les persones que ha preferit no mullar-se en aquesta polèmica ha estat Raquel Bollo, que ha assegurat «estimo als dos per igual. Ni un més ni un menys».

L'opinió de Raquel Bollo sobre el conflicte entre els Pantoja

Per la seva banda, Raquel Bollo també ha opinat sobre les últimes declaracions de Kik Rivera, en què assegurava que la tonadillera era una mala mare i que no la pensava perdonar mai. Visiblement afectada, Bollo sentenciava: «No voldria veure'm al seu lloc». Molt empàtica, la col·laboradora decidia posar-se al lloc de tots dos, ja que manté una molt bona relació amb ells. Tot i que no està d'acord amb la forma d'actuar de la tonadillera, ja que «jo seria una cosa que no faria amb els meus fills a la vida», també s'ha mostrat crítica amb l'actitud que l'artista ha pres en aquest assumpte: «Com a fill crec que Kiko se'n penedirà. Hi ha coses que sobraven».

La veritat és que el que s'ha dit per Kiko Rivera en l'especial sobre l'herència de Paquirri podria portar greus conseqüències per a la tonadillera, i així també ho ha defensat la col·laboradora. «Pot portar conseqüències greus, hi ha coses que potser no han prescrit, em fa por pels dos», explicava. «El meu sentiment és de tanta pena. Em poso en el paper de mare i crec que és el pitjor que et pot passar a la vida. No guanya cap», assegurava amb contundència per després afegir que «no dic amb això que Kiko Rivera es quedi carrer».

Al contrari del que ha passat amb personatges com Jorge Javier Vázquez, Raphael o Luis Rollán, Raquel Bollo ha preferit no posicionar-se a favor de ningú, encara que no ha dubtat a revelar que és el que opinava sobre aquest mediàtic conflicte familiar. 
De moment, la col·laboradora de 'Sálvame' ja ha manifestat que no parlarà més sobre aquest conflicte familiar, ja que la seva intenció no és empitjorar les coses, sinó ajudar a la família perquè estiguin més units i tornin a ser el que eren. «Jo no vull tirar més llenya al foc», sentenciava.

Unes paraules que marcaran un abans i un després

La veritat és que el silenci de Raquel Bollo confirma que la col·laboradora no dona suport del tot a la seva íntima amiga, Isabel Pantoja. La televisiva s'uneix així a la llarga llista de personatges públics que han decidit no donar suport a la tonadillera, almenys, públicament. El fet d'inventar-se que li havien robat gran part dels objectes personals de Paquirri ha fet que molts dels seus amics sentin ara rebuig cap a l'artista, que fa anys no dubtava a manifestar la seva pena públicament per aquest robatori.

Ara, la tonadillera no només ha de fer front a la rebel·lió 'del seu petit de l'ànima', sinó també als múltiples amics que fins al moment no li havien donat l'esquena.