Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Una famosa influencer carrega contra Jorge Javier: «Educa't una mica»

Una de les actrius que interpreta 'La Veneno' ha respost al de Badalona després de les seves dures declaracions sobre l'artista

Primer plano de Jedet
Jedet surt en defensa de 'La Veneno' i carrega contra Jorge Javier | Instagram

'La Veneno' s'ha convertit en una de les sèries més aplaudides d'Atresmedia. L'exitosa sèrie rodada pels Javis narra la història de Cristina Ortiz, més coneguda com 'La Veneno'. A causa del seu gran èxit, Mediaset ha volgut treure partit de la sèrie per retre-li un petit homenatge en el quart aniversari de la seva mort.

No obstant això, els directors i actors que han participat en la creació d'aquesta sèrie, no estan per res d'acord amb el tracte que se li està donant a 'La Veneno' a Mediaset. Els encarregats de fer públic el seu rebuig cap a la cadena han estat els mateixos espectadors després d'escoltar unes polèmiques declaracions de Jorge Javier sobre 'La Veneno'.

«No pots elevar a la categoria de referent de la transsexualitat a una persona que no es considerava transsexual i criticava i no respectava als altres. Era una dona poc generosa, molt impredictible i molt complicada», sentenciava Jorge Javier Vázquez durant una de les seves nombroses aparicions a televisió.

Jedet molt crítica amb Jorge Javier Vázquez

Després d'aquestes paraules, Jedet, una de les actrius que ha interpretat a Cristina Ortiz en l'aplaudida sèrie, ha decidit donar la cara i respondre al presentador de Badalona.

«Cristina es va definir com a dona en innombrables ocasions en les seves aparicions televisives, deia sentir-se dona des que va néixer. Tu t'agafes a un parell d'entrevistes en les quals va dir que no era una dona per argumentar la teva ignorància i falta d'empatia, no només cap a Cristina (en pau descansi) sinó sobretot un col·lectiu de dones que patim l'opressió i les agressions diàriament per part de la societat», sentenciava la influencer.

«Em sembla lamentable i l'única cosa que estàs aconseguint és que totes les persones que veuen el teu programa se sentin més lliures a l'hora de dirigir-se a nosaltres i de faltar-nos al respecte. Educa't una mica, tingues una mica d'empatia, encara ets a temps de deixar de ser un trànsfob ignorant», acabava dient finalment l'actriu després de les declaracions del presentador de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez respon

Aquestes contundents declaracions per part de l'actriu no han passat de llarg per al presentador, que no dubtava a defensar, de nou, la seva opinió. Concretament, Jorge Javier assegurava que les seves anteriors declaracions no eren causades per la seva rivalitat amb Atresmedia, grup propietari de la sèrie.

«En el súmmum de la simplificació es parla d'una guerra entre cadenes. Resulta que, perquè la sèrie que han fet els Javis, nosaltres estem aquí menyspreant el personatge de 'La Veneno'. És una bestiesa tan gran», sentenciava el català.

«Perquè vegin els que diuen 'no, és que estan rebentats per l'èxit que ha tingut en Atresmedia i tal', Kiko Hernández m'ha dit que és una de les millors sèries que ha vist», afegia el presentador després de les dures declaracions de Jedet.

A més, el presentador, després de les crítiques rebudes per l'actriu i l'audiència, intentava excusar les seves declaracions en la seva falta de coneixement: «Segurament aquí fiquem molt la pota en qüestions d'utilitzar termes que no són les adequades, però que no es pensi la gent que ens està veient que ho fem per ferir, sinó que és profund desconeixement».

Finalment, i per tal de minvar els ànims, el susdit acaba assegurant que tenia ganes de veure la sèrie després de totes les crítiques positives que havia rebut: «No em venia gens de gust veure-la perquè, coneixent tota la seva trajectòria, no entenia què em podia aportar. I per això em feia molta mandra. Però és tanta gent la que m'ha dit 'has de veure-la perquè et dona una altra visió' que ara sí que vull asseure'm a veure-la».