La confessió de Kiko Rivera sobre Isabel Pantoja que ha deixat l'audiència en xoc

Isabel Pantoja està sortint molt perjudicada amb les paraules del seu fill

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ha destapat els 'jocs' econòmics de la seva mare amb Cantora | Instagram @riverakiko

Isabel Pantoja i Kiko Rivera sempre havien tingut una magnífica relació com a mare i fill. No obstant això, de forma inesperada, la relació s'ha trencat. I tot perquè el DJ ha descobert coses de la cantant que desconeixia. En concret, decisions que ha pres referents a l'herència de Paquirri, marit d'ella i pare d'ell.

Kiko s'ha sentit enganyat durant tota la seva vida i és per això que ha decidit distanciar-se de la seva mare. A més, també ha volgut donar a conèixer a tothom el que ha fet la cantant. Per això, per explicar-ho amb detalls, Telecinco li va donar l'oportunitat de fer-ho en un programa especial titulat 'Cantora. La herencia envenenada'.

Durant el programa, Kiko va parlar dels objectes personals del seu pare que van ser robats. No obstant això, el més impactant va ser descobrir el que ha estat fent durant aquest temps Isabel Pantoja sense que el seu fill fos conscient. 

Tot va començar l'any 1986

Kiko Rivera es va presentar divendres a la nit al plató de Telecinco amb una carpeta plena de documents per tal de demostrar tot el que explicaria. Segons ells, tot va començar l'any 1986, quan tenia dos anys.

Així doncs, va començar dient: «Parlaré d'una empresa que es diu Cantora S.A. La meva mare va demanar una hipoteca de 50 milions de pessetes de l'època per a l'empresa».

Després de revelar aquesta situació, el DJ va voler deixar clar que en aquell moment «Cantora encara no era de ningú. Se suposa que el meu pare em va deixar el 100%, però no s'havia fet efectiva la repartició llavors. La meva mare en aquell moment estava demanant diners posant com a aval uns béns que no eren seus, la qual cosa és molt reprovable fer-li a un fill».

Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera vestits de negre en un funeral
Isabel Pantoja va hipotecar al seu fill quan tenia 2 anys | GTRES

Els 'jocs' econòmics d'Isabel Pantoja

Després de donar a conèixer aquesta dada, Kiko Rivera va seguir explicant com ha actuat la cantant des de llavors. Així, ha reconegut que dos anys més tard del que va passar, la seva mare va tornar a fer una altra acció econòmica relacionada amb la finca.

I ho va explicar dient: «En aquell moment, Cantora eren nou finques, però com que 50 milions de pessetes no eren suficients per a la meva mare, el 1988 torna a demanar, posant Cantora, 35 milions de pessetes més. Que són, en total, 85 milions de pessetes en dos anys».

Seguidament, el DJ va fer un salt de temps fins al 2002. Quan ell ja tenia divuit anys, la seva mare va acabar de pagar els 85 milions de pessetes. No obstant això, va tornar a rehipotecar la finca per 2.700.000 euros. I ho va fer en aquest cas amb una nova empresa, Pantomar, i amb el suport del seu germà Agustín Pantoja i de Ramón Calderón. Un home que, segons sembla, era qui havia de vetllar pels interessos de Kiko en relació amb l'herència del seu pare.

Després d'explicar això, el jove es va mostrar molt rotund en les seves paraules i va optar per fer un resum de què havia explicat. Un resum molt contundent: «La meva mare m'ha tingut hipotecat des que tinc dos anys». I a això va afegir: «Encara que jo no soc deutor, la meva mare ha estat beneficiant-se d'uns béns que eren meus. D'una finca que quan el meu pare va morir, era un conjunt de nou finques i de les que ara només n'hi ha sis. On són les altres tres?».

Així mateix va exposar: «No sé si és legal, però és la bomba. Si jo no existís, la meva mare no tindria absolutament res».

La 'divisió' de Cantora

Des que va sortir a la llum l'enfrontament entre mare i fill, s'ha especulat molt amb els percentatges en què està dividida la finca. Així, tot i que Paquirri va deixar-la per al seu fill, en l'actualitat Isabel és la màxima propietària de la finca.

En aquest sentit, ha explicat que aquest 'repartiment' es va produir l'any 1988, quan «a la meva mare li donen el 52% i el 47% a mi. Per tant, tot el que s'ha fet temps enrere, amb quin permís es fa? A part de no complir amb la voluntat del teu marit, que és el meu pare».

D'aquesta manera, Kiko Rivera va deixar molt clara la situació amb què s'ha topat i que l'ha portat a trencar la relació amb la seva mare. Per altra banda, ha explicat que portarà el cas davant la justícia perquè Isabel Pantoja, Agustín Pantoja i Ramón Calderón donin les explicacions pertinents.


Comentaris

envia el comentari